Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός ONEX - Στρούμιτσα
i

© CEV Volleyball

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός ONEX - Στρούμιτσα

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:49 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 20.09.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ONEX εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων της ρεβάνς με τη Στρούμιτσα στον πρώτο προκριματικό του Champions League βόλεϊ ανδρών.

Σε ρυθμούς Στρούμιτσα κινείται ο Ολυμπιακός ONEX. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 σετ της ομάδας της Βόρειας Μακεδονίας και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League βόλεϊ ανδρών.

Η ομάδα του Αντρέα Γκαρντίνι πρέπει να κατακτήσει δύο σετ στη ρεβάνς για να πάρει την πρόκριση. Ο αγώνας στο κλειστό του Ρέντη θα γίνει την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου ματς του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League Ανδρών, με αντίπαλο τη Στρούμιτσα, την Τρίτη (24/9, 19:30), στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε και πραγματοποιείται:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.

Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά), ενώ την Τρίτη έως τις 16:00 (10:00-16:00) και στη συνέχεια, από τις 17:30, στα εκδοτήρια του κλειστού του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€ (Θύρα 7), 10€ (Θύρα 1, 2Β, 3), 15€ (Θύρα 2Α, VIP), 20€ (Baseline), 30€ (Court Seats)

*Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου με την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού ONEX στον αγώνα με τη Στρούμιτσα στη Βόρεια Μακεδονία ήταν ο Αλεκσάνταρ Ατανασίεβιτς. Ο Σέρβος διαγώνιος, που έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα του Πειραιά, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 18 πόντους λαμβάνοντας το βραβείο του MVP της αναμέτρησης. Σημαντική βοήθεια έδωσε και ο Γκόρντον Πέριν. Ο Καναδός ακραίος είχε 16 πόντους με τρεις άσους και δύο μπλοκ έχοντας μεγάλη συνεισφορά και στο κομμάτι της υποδοχής.

«Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως κάναμε μέχρι τώρα και να ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας ακόμη περισσότερο. Είμαι εξαιρετικά περήφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου, που είμαι μέρος αυτής της ομάδας, μιας ομάδας γεμάτης με καλούς παίκτες. Θα προσπαθώ να δίνω το μέγιστο κάθε φορά, ελπίζοντας να βοηθήσω να πετύχουμε τις φιλοδοξίες του συλλόγου. Είναι νωρίς ακόμα, όμως σίγουρα, έχουμε μια ομάδα που θα παλεύει συνέχεια, κάθε φορά», δήλωσε ο Αλεκσάνταρ Ατανασίεβιτς.