Συνεχίζει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μιτσέλι

Συνεχίζει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μιτσέλι

Sportal newsroom 15:05 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 21.06.2024

Ο Λορέντζο Μιτσέλι θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι θα κάθεται και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού. Ο Ιταλός προπονητής ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά και θα την καθοδηγήσει και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Ιταλός προπονητής ανέλαβε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022. Με τον Λορέντζο Μιτσέλι στον πάγκο, η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το Κύπελλο γυναικών πριν από λίγους μήνες στο final 4 του Λουτρακίου.

Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Volleyleague γυναικών την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε 2-0 στη σειρά των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά υπέστη τεράστια ανατροπή και απώλεσε το πρωτάθλημα με 3-2 στη σειρά.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λορέντζο Μιτσέλι. Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση του Λορέντζο Μιτσέλι: «Είμαι πολύ περήφανος, που θα είμαι προπονητής και στα 100 χρόνια του συλλόγου. Θα αγωνιστούμε για να φέρουμε κάθε επιτυχία! Το να βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μεγάλη συγκίνηση και τιμή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάμε, σε λίγο καιρό, τη νέα σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον Λορέντζο Μιτσέλι.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1970 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην πατρίδα του, την Ιταλία, από την Robur Tiboni Urbino Volley. Ο Ιταλός τεχνικός, έχει μεγάλη εμπειρία με παρουσία μεταξύ άλλων σε Πάντοβα, Μπέργκαμο και Μόντενα, ενώ έχει εργαστεί και σε συλλόγους της Τουρκίας και της Πολωνίας, αλλά και στις Εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας, της Εσθονίας και της Ιταλίας (ως βοηθός). Στο παλμαρέ του, μετρά μεταξύ άλλων δύο κατακτήσεις Champions League.

Αυτήν την περίοδο εκτός από τον Ολυμπιακό προπονεί και την Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών της Βουλγαρίας. Θυμίζουμε ότι από τον Ολυμπιακό έχουν αποχωρήσει η Μικαέλα Μλεΐνκοβα και η Τζούλια Καράρο.