Ανακοίνωσε Παπάζογλου ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Παπάζογλου ο Ολυμπιακός

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:18 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 17.07.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Παπάζογλου για το τμήμα χάντμπολ ανδρών.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο διεθνής αριστερόχειρας ίντερ υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά και θα συνεχίζει την καριέρα του στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Θανάσης Παπάζογλου είναι 22 χρονών και ξεκίνησε την καριέρα του από την Προσοτσάνη. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Η προσθήκη του Παπάζογλου είναι η δεύτερη Έλληνα διεθνή, που ανακοινώνει ο Ολυμπιακός μετά από εκείνη του Νικόλα Λιάπη.

Θυμίζουμε ότι έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους ο Σάββα Σάββας, Νίκος Πασσιάς, Κώστας Κοτανίδης και Πέτρος Κανδύλας. Στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα βρίσκονται την επόμενη σεζόν οι ξένοι Γιόσιπ Πέριτς, Πρέντραγκ Βέγιαν και Λούκα Βούγιοβιτς, που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Παπάζογλου. Ο διεθνής αριστερόχειρας δεξιός ίντερ (ημ. γέννησης 28/1/2002, 1,92μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Ο Θανάσης Παπάζογλου ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Προσοτσάνης και στη συνέχεια, αγωνίστηκε δύο χρόνια (2019-21) στη Δράμα και τα τελευταία τρία (2021-24) στον ΠΑΟΚ.

Με την Εθνική μας ομάδα Ανδρών, ήταν στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας, τον Ιανουάριο του 2024.

Η δήλωση του Θανάση Παπάζογλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη νέα χρόνια, θα αγωνιστώ με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή, όσο και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους και να ευχηθώ, μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγεία».

Προηγούμενες ομάδες:

-2019 Προσοτσάνη

2019-21 Δράμα

2021-24 ΠΑΟΚ», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Θανάση Παπάζογλου.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική σεζόν κατέκτησε το Σούπερ Καπ και το πρωτάθλημα με 3-2 νίκες στους τελικούς απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Πειραιά αποκλείστηκε σε νοκ άουτ αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου απέναντι στην Ένωση. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασε μέχρι τον τελικό του EHF European Cup, όπου απώλεσαν το τρόπαιο από τη Βάλουρ στα πέναλτι.