Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Κοτανίδης

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Κοτανίδης

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:56 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 01.07.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ Κώστας Κοτανίδης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κώστας Κοτανίδης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Κώστας Κοτανίδης ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του Πειραιά τη φετινή σεζόν. Η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Κοτανίδη είναι η δεύτερη που ανακοινώνει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός μετά από εκείνη του αρχηγού Πέτρου Κανδύλα.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Κοτανίδη. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Η δήλωση του Κώστα Κοτανίδη: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω για άλλα δύο χρόνια τη φανέλα της ομάδας μας, ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και την άριστη συνεργασία που μας διέπει. Ο Ολυμπιακός, πλέον, για εμένα είναι δεύτερη οικογένεια, έχω δεθεί άρρηκτα με τον σύλλογο και τον κόσμο μας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να επιτύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε σαν ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Κοτανίδη.

Πέντε λεπτά αρκούσαν για τον Ολυμπιακό, 33-29 την ΑΕΚ και πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα της Handball premier. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 33-26 της ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης έκανε το 3-2 στη σειρά των τελικών και σήκωσε την κούπα.

Ο πέμπτος τελικός ήταν ντέρμπι μέχρι το 49ο λεπτό και το 25-25. Σε εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός σημείωσε έξι διαδοχικά αναπάντητα τέρματα μέσα σε πέντε λεπτά, προηγήθηκε 31-25 με τον Καραμπουρνιώτη και εξασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη. Αυτό είναι το τέταρτο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό (2018, 2019, 2022) και ένατος τίτλος συνολικά στην ιστορία του τμήματος αφού έχει 3 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε στον τελικό του EHF European Cup, όπως απώλεσε το τρόπαιο από τη Βάλουρ στη διαδικασία των πέναλτι. Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν χωρίς τίτλο, αφού η Ένωση απώλεσε το Σούπερ Καπ από την ομάδα του Πειραιά και στο Κύπελλο αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό από τη Δράμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως πέρσι, έτσι και φέτος το πλεονέκτημα έδρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος αφού δεν έγινε μπρέικ.