Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Δομπρής

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Δομπρής

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:21 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 02.07.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Μπάμπη Δομπρή, που αποχωρεί μετά από δύο χρόνια παρουσίας.

Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Μπάμπης Δομπρής. Ο 30χρονος Έλληνας αθλητής του χάντμπολ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τη διετή παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Μπάμπης Δομπρής κατέκτησε με την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, δύο Σούπερ Καπ και ένα Κύπελλο. Ο Έλληνας πλέι μέικερ αγωνίστηκε με την ομάδα του Πειραιά στον τελικό του EHF European Cup, όπου έχασε το τρόπαιο από τη Βάλουρ.

Θυμίζουμε ότι ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την αποδέσμευση του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη. Στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά θα είναι και την επόμενη σεζόν ο αρχηγός Πέτρος Κανδύλας και ο τερματοφύλακας Κώστας Κοτανίδης, που ανανέωσαν τα συμβόλαιά του.

«Το καλοκαίρι του 2022, όταν φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, είναι πάντα χαρά και τιμή. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο». Και έτσι έγινε. Ο Μπάμπης Δομπρής τίμησε τα χρώματά μας, τα έδωσε... όλα για την ομάδα χάντμπολ.

Τρία χρόνια μαζί, ζήσαμε μεγάλες στιγμές, κατακτήσαμε πέντε τρόπαια: δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, δύο Super Cup, ένα Κύπελλο. Φτάσαμε μαζί σε ευρωπαϊκό τελικό!

Μπάμπη, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή σου, τόσο σε αθλητικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο!», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Μπάμπη Δομπρή.

Πέντε λεπτά αρκούσαν για τον Ολυμπιακό, 33-29 την ΑΕΚ και πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα της Handball premier. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 33-26 της ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης έκανε το 3-2 στη σειρά των τελικών και σήκωσε την κούπα.

Ο πέμπτος τελικός ήταν ντέρμπι μέχρι το 49ο λεπτό και το 25-25. Σε εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός σημείωσε έξι διαδοχικά αναπάντητα τέρματα μέσα σε πέντε λεπτά, προηγήθηκε 31-25 με τον Καραμπουρνιώτη και εξασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη. Αυτό είναι το τέταρτο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό (2018, 2019, 2022) και ένατος τίτλος συνολικά στην ιστορία του τμήματος αφού έχει 3 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε στον τελικό του EHF European Cup, όπως απώλεσε το τρόπαιο από τη Βάλουρ στη διαδικασία των πέναλτι.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν χωρίς τίτλο, αφού η Ένωση απώλεσε το Σούπερ Καπ από την ομάδα του Πειραιά και στο Κύπελλο αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό από τη Δράμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως πέρσι, έτσι και φέτος το πλεονέκτημα έδρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος αφού δεν έγινε μπρέικ.