«Επένδυση» με Νικολίνταη ο Ολυμπιακός

«Επένδυση» με Νικολίνταη ο Ολυμπιακός

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:09 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 18.07.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Φίλιππου Νικολίνταη για την ομάδα χάντμπολ ανδρών του συλλόγου.

Μία προσθήκη με το βλέμμα στο μέλλον ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ ανδρών του συλλόγου θα βρεθεί ο Φίλιππος Νικολίνταης, 21χρονος τερματοφύλακας.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του τερματοφύλακα Κώστα Κοτανίδη. Ο Φίλιππος Νικολίνταης έχει παίξει χάντμπολ στον Διομήδη Άργους, τον Ιωνικό και τον Δούκα προτού μετακινηθεί στον Ολυμπιακό. Η προσθήκη του Φίλιππου Νικολίνταη είναι η τρίτη Έλληνα παίκτη, που ανακοινώνει ο Ολυμπιακός μετά από εκείνη του Νικόλα Λιάπη και του Δημήτρη Παπάζογλου. Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Φίλιππο Νικολίνταη. Ο 21χρονος τερματοφύλακας (ημ. γέννησης 31/1/2003, 1,94μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Παρότι 21 ετών, ο Φίλιππος Νικολίνταης διαθέτει εμπειρία από τα γήπεδα της Handball Premier. Την περασμένη σεζόν (2023-24), αγωνίστηκε στον Διομήδη Άργους, ενώ από το 2020 έως το 2023, έπαιξε σε Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και ΑΣΕ Δούκα.

Επίσης, ήταν στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Νέων στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το περασμένο καλοκαίρι.

Η δήλωση του Φίλιππου Νικολίνταη: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό, την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι έτοιμος να συμβάλλω τα μέγιστα και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες. Για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου».

Προηγούμενες ομάδες:

2020-23 ΑΣΕ Δούκα

2023 Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

2023-24 Διομήδης Άργους», αναφέρει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την απόκτηση του Φίλιππου Νικολίνταη.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική σεζόν κατέκτησε το Σούπερ Καπ και το πρωτάθλημα με 3-2 νίκες στους τελικούς απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Πειραιά αποκλείστηκε σε νοκ άουτ αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου απέναντι στην Ένωση. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασε μέχρι τον τελικό του EHF European Cup, όπου απώλεσαν το τρόπαιο από τη Βάλουρ στα πέναλτι.