Η αυστριακή Φίβερς αντίπαλος του Ολυμπιακού στο EHF European Cup
i

© Intime

Η αυστριακή Φίβερς αντίπαλος του Ολυμπιακού στο EHF European Cup

Την Φίβερς από την Αυστρία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον δεύτερο γύρο του EHF European Cup.

Τον αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο του EHF European Cup έμαθε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την αυστριακή Φίβερς. Το πρώτο ματς θα γίνει στο κλειστό της Ηλιούπολης, στις 19-20/10 και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Αυστρία, στις 26-27/10.

Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού με προπονητή τον Πέτερ Εκλ, αναδείχθηκε ισόπαλη (22-22) με την Άμπερ, στο δεύτερο ματς του πρώτου γύρου του EHF European Cup στην Αυστρία. Μία βδομάδα νωρίτερα η Φίβερς στην πρώτη «μάχη» στη Λιθουανία, νίκησε με οκτώ γκολ διαφορά (27-35).

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έκανε μία εκπληκτική πορεία την περασμένη αγωνιστική σεζόν στο EHF European Cup. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε αήττητη μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου αντιμετώπισε τη Βάλουρ από την Ισλανδία. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 30-26 στον πρώτο αγώνα και ισοφάρισε τη διαφορά των τεσσάρων τερμάτων (31-27) στη ρεβάνς του ΣΕΦ οδηγώντας τον δεύτερο τελικό στα πέναλτι.

Εκεί, ο Σάββας αστόχησε στην τελευταία εκτέλεση και ο Ολυμπιακός απώλεσε το τρόπαιο μετά από μία συγκλονιστική πορεία. Ο Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού, που εξελίχθηκε σε μοιραίο έκανε μία απίστευτη σεζόν αφού ήταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Ο Σάββας Σάββας ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του Πειραιά και στη ρεβάνς αφού σημείωσε εννέα τέρματα.

Ρωτήσαμε τον Ουόκαπ αν υπάρχει καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη από εκείνον και οι αντιδράσεις του είναι επικές (vid)
SPORTAL ORIGINALS

14:37 - 24.09.2024

Ρωτήσαμε τον Ουόκαπ αν υπάρχει καλύτερος αμυντικός στην Ευρώπη από εκείνον και οι αντιδράσεις του είναι επικές (vid)

Ο Τόμας Ουόκαπ έπαιξε το παιχνίδι της... σιωπής, καθώς ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν καλύτεροι αμυντικοί από εκείνον στην Euroleague, με τις αντιδράσεις του να είναι επικές.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς επικράτησε 32-25 του ΠΑΟΚ στον τελικό του Σούπερ Καπ στο κλειστό της Ηλιούπολης και κατέκτησε το τρόπαιο, που ήταν και το πρώτο σε μία ιστορική σεζόν για τον σύλλογο του Πειραιά που κλείνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 36-24 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στο ντέρμπι της πρεμιέρα της Handball premier και άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο την αυλαία των φετινών του υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα έχοντας πρώτο σκόρερ τον Σάββα Σάββα με επτά τέρματα.