Τζηράς: «Μεγάλη πρόκληση, ο κόσμος μας θα παίξει καθοριστικό ρόλο»
i

© Intime

Τζηράς: «Μεγάλη πρόκληση, ο κόσμος μας θα παίξει καθοριστικό ρόλο»

Sportal newsroom 17:55 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 29.05.2024

Ο Δημήτρης Τζηράς μίλησε στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον δεύτερο τελικό με τη Βάλουρ.

Πρόκληση χαρακτήρισε τον δεύτερο τελικό του EHF European Cup ο Δημήτρης Τζηράς. Ο Έλληνας εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, λίγες ημέρες πριν το σπουδαίο ραντεβού των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 30-26 στην Ισλανδία και καλείται να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς (25/5, 20:00) για να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο Δημήτρης Τζηράς σημείωσε ότι η διαφορά μπορεί να καλυφθεί στον αγώνα του ΣΕΦ και τόνισε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

«Είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου. Αν και μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην Ισλανδία, η διαφορά των τεσσάρων γκολ είναι εφικτός στόχος στη ρεβάνς του ΣΕΦ. Μελετάμε τα λάθη μας και πιστεύω, θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι. Ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να έχουμε την έξτρα ώθηση που χρειάζεται, για να κάνουμε την ανατροπή. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς και η σημαντικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού. Πριν από τον τελικό με τη Βάλουρ, έχουμε ημιτελικό πρωταθλήματος με τη Δράμα, μια ομάδα επικίνδυνη, με την οποία πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα για να κάνουμε το 1-0», τόνισε ο Δημήτρης Τζηράς.