Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Πέτρος Κανδύλας

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Πέτρος Κανδύλας

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:36 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 29.06.2024

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Πέτρος Κανδύλας υπέγραψε νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα του Πειραιά.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φοράει ο Πέτρος Κανδύλας. Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου υπέγραψε νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε ήδη την αποδέσμευση του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη.

Ο Πέτρος Κανδύλας είναι μέλος του Ολυμπιακού από την πρώτη μέρα της επανασύστασης του τμήματος. Ο Έλληνας διεθνής έχει κατακτήσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού εννέα τίτλους, τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας, τρία Κύπελλα, δύο Super Cup. Ο 33χρονος παίκτης αγωνίστηκε με την ομάδα του Πειραιά και στον τελικό του EHF European Cup απέναντι στη Βάλουρ.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πέτρο Κανδύλα. Ο 33χρονος αρχηγός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Η δήλωση του Πέτρου Κανδύλα: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα είμαι στον Ολυμπιακό, τα επόμενα τρία χρόνια. Η ομάδα κάνει συνεχώς βήματα μπροστά και θέλω και εγώ να είμαι μέρος των επιτυχιών, που θα έρθουν στο μέλλον. Θεωρώ, ότι του χρόνου, με τους παίχτες που έχουμε και αυτούς που θα έρθουν, θα μπορέσουμε να κάνουμε την καλύτερη χρόνια στην ιστορία του τμήματος, κατακτώντας όλους τους τίτλους για τους οποίους θα αγωνιστούμε. Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, γιατί όπως είδαμε και στον ευρωπαϊκό τελικό, μια φάση αρκεί για να χάσεις έναν τίτλο. Καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον Πέτρο Κανδύλα.

Πέντε λεπτά αρκούσαν για τον Ολυμπιακό, 33-29 την ΑΕΚ και πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα της Handball premier. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 33-26 της ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης έκανε το 3-2 στη σειρά των τελικών και σήκωσε την κούπα.

Ο πέμπτος τελικός ήταν ντέρμπι μέχρι το 49ο λεπτό και το 25-25. Σε εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός σημείωσε έξι διαδοχικά αναπάντητα τέρματα μέσα σε πέντε λεπτά, προηγήθηκε 31-25 με τον Καραμπουρνιώτη και εξασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη. Αυτό είναι το τέταρτο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό (2018, 2019, 2022) και ένατος τίτλος συνολικά στην ιστορία του τμήματος αφού έχει 3 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε στον τελικό του EHF European Cup, όπως απώλεσε το τρόπαιο από τη Βάλουρ στη διαδικασία των πέναλτι. Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν χωρίς τίτλο, αφού η Ένωση απώλεσε το Σούπερ Καπ από την ομάδα του Πειραιά και στο Κύπελλο αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό από τη Δράμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως πέρσι, έτσι και φέτος το πλεονέκτημα έδρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος αφού δεν έγινε μπρέικ.