Στο ΣΕΦ η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Βάλουρ
i

© Intime

Στο ΣΕΦ η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Βάλουρ

Πηνελόπη Παπαδήμου 23:07 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 29.05.2024

Στο ΣΕΦ θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Βάλουρ στον τελικό του EHF European Cup.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του EHF European Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βάλουρ. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε 30-26 από την ομάδα της Ισλανδίας στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων και καλείται να κάνει μία μεγάλη ανατροπή.

Ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο ΣΕΦ. Αρχικά, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δηλώσει έδρα το κλειστό της Χαλκίδας, ωστόσο διευθετήθηκαν κάποια τυπικά θέματα και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η αλλαγή έδρας.

Θυμίζουμε ότι στο ΣΕΦ είχε διεξαχθεί η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τελικό του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών τον Μάρτιο του 2023. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ήττα του Ολυμπιακού στην Ισλανδία

Η Βάλουρ τελείωσε το αήττητο του Ολυμπιακού στο EHF European Cup. Η ομάδα της Ισλανδίας επικράτησε 30-26 στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης και πήρε πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς στη Χαλκίδα.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, με δεδομένο ότι αντιμετώπιζε μία ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό με το απόλυτο των νικών. Σπουδαία εμφάνιση έκανε για την ομάδα του Πειραιά ο Σάββας με δέκα τέρματα, όσα και ο Όσκαρσον. Σημειώνεται ότι η ρεβάνς θα γίνει το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:00 το βράδυ.