Οριστική διακοπή στο τουρνουά του Άθλου λόγω βροχής

Οριστική διακοπή στο τουρνουά του Άθλου λόγω βροχής

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:13 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 29.09.2024

Η νεροποντή που έπληξε την Ορεστιάδα οδήγησε στην οριστική διακοπή του τουρνουά που διοργάνωνε ο Άθλος.

Η βροχή «έπνιξε» το τουρνουά του Άθλου Ορεστιάδας. Η ομάδα της Θράκης μαζί με την περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης διοργάνωσε τους αγώνες στο πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ της πόλης. Ωστόσο, η διοργάνωση σημαδεύτηκε από τις εικόνες με τους ανθρώπους του Άθλου να προσπαθούν να μαζέψουν τα νερά.

Η βροχή που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής έφερε πλημμύρα στο κλειστό της Ορεστιάδας, που οδήγησε στη διακοπή του φιλικού του Παναθηναϊκού με την Μπουργκάς, την ώρα που η ομάδα της Βουλγαρίας ήταν μπροστά με 2-1 σετ. Ο Άθλος Ορεστιάδας ανακοίνωσε την οριστική διακοπή του τουρνουά, που δεν ανέδειξε νικήτρια ομάδα.

Οι εικόνες του πλημμυρισμένου κλειστού, αλλά το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του Άθλου, Γιώργος Τσολακίδης με ανοιχτή ομπρέλα εντός του γηπέδου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το κλειστό της Ορεστιάδας φέρει το όνομα του αείμνηστου Νίκου Σάμαρα, εκ των σπουδαιότερων αθλητών βόλεϊ που ανέδειξε η χώρα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών από ανεύρυσμα.

«Άδοξο τέλος είχε το 1ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Ν. Ορεστιάδας, που διοργάνωσε ο Άθλος με συνδιοργανωτρια την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Η ξαφνική νεροποντή που πλημμύρισε το νέο κλειστό της πόλης μας «Νίκος Σαμαράς», «έπνιξε» την φιλόδοξη προσπάθεια του Συλλόγου μας και προκάλεσε την οριστική διακοπή του τουρνουά, ντροπιάζοντας την Ορεστιάδας διεθνώς. Κι όλα αυτά, έπειτα από δύο ημέρες μιας επιτυχημένης διοργάνωσης του Άθλου, πραγματικής “γιορτής”του αθλήματος, που έχοντας ως στόχο των διοργανωτών την προβολή της Ορεστιάδας και την ανάδειξη του ευ αγωνιζεσθαι, είχε αποσπάσει τα πλέον κολακευτικά λόγια των ομάδων και των φιλάθλων.

Για αυτό και οι αποστολές των ομάδων έδειξαν απόλυτη κατανόηση για την απρόβλεπτη αυτή εξέλιξη, ευχαρίστησαν την διοίκηση του Άθλου για την άριστη φιλοξενία που έτυχαν στην Ορεστιάδα, και ολοκλήρωσαν, έστω και έτσι, με χαμόγελα την συμμετοχή τους στο τουρνουά το οποίο δυστυχώς δεν ανέδειξε νικήτρια ομάδα», ανέφερε η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας.