Παγένκ: «Ο δρόμος είναι μακρύς για όλους τους στόχους που έχουμε»

Άλεν Παγένκ

i

© φωτογραφία αρχείου intime

Παγένκ: «Ο δρόμος είναι μακρύς για όλους τους στόχους που έχουμε»

Sportal newsroom 20:47 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 14.08.2024

Σύνθημα νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ (18/3, 21:30) έδωσε ο κεντρικός του Ολυμπιακού Άλεν Παγένκ.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Volley League απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι Πειραιώτες, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Challenge Cup θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί που έχουν στο πρωτάθλημα.

Το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ (18/3, 21:30) δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Συγχαρητήρια Κουντούρη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού
ΒΟΛΕΙ

18:55 - 17.03.2023

Συγχαρητήρια Κουντούρη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού

Ο Μιχάλης Κουντούρης, πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, παρακολούθησε την προπόνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ και συνεχάρη τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για την κατάκτηση του Challenge Cup.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Άλεν Παγένκ, ο Ολυμπιακός στοχεύει πάντα στη νίκη. Ο κεντρικός της ομάδας του Πειραιά μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας και σημείωσε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για να φτάσουν στη νίκη.

«Γράψαμε ιστορία, την περασμένη Τετάρτη, με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Ωστόσο, η σεζόν συνεχίζεται. Ο δρόμος είναι μακρύς για όλους τους στόχους που έχουμε. Μετά από μια μέρα ξεκούρασης, έχουμε επιστρέψει ήδη στο γυμναστήριο και τις προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ακόμα κι αν δεν μπορούν να υπάρξουν αλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα, θα πάμε για τη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ. Πάντα αυτό θέλουμε. Να κερδίζουμε! Σίγουρα, θα παίξουν πολύ καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, οπότε θα χρειαστεί να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι, για να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο», σημείωσε ο Άλεν Παγένκ.