Το ρεκόρ δεν ήταν αρκετό για τη Γναφάκη
i

© Intime

Το ρεκόρ δεν ήταν αρκετό για τη Γναφάκη

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:28 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 14.08.2024

Η Δήμητρα Γναφάκη έμεινε εκτός ημιτελικού στα 400 μέτρα με εμπόδια στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Η Δήμητρα Γναφάκη έμεινε εκτός ημιτελικών στα 400 μέτρα με εμπόδια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η Ελληνίδα αθλήτρια τερμάτισε στην έκτη θέση της πέμπτης προκριματικής σειράς του αγωνίσματος.

Το 56.18 που σημείωσε ήταν φετινό ρεκόρ για την ίδια, αλλά η επίδοση αυτή δεν ήταν αρκετή για να της δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματος. Σημειώνεται, ότι η Γναφάκη έχει ατομικό ρεκόρ 56.14 δευτερόλεπτα.

«Στόχος μου αρχικά είναι να έχω μια καλή εμφάνιση. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω αυτό να φανεί με ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με στόχο μια θέση στον ημιτελικό», είχε πει η Γναφάκη κατά την αναχώρησή της για τη Βουδαπέστη.

Η Ελληνίδα εμποδίστρια κατέλαβε την 28η θέση ανάμεσα σε 41 αθλήτριες που συμμετείχαν στα προκριματικά του αγωνίσματος. Η Φέμκε Μπολ από την Ολλανδία ήταν η κορυφαία των προκριματικών με χρόνο 53.39 δευτερόλεπτα. Ακολούθησαν η Κέμι Αντεκόγια από το Μπαχρέιν με χρόνο 53.56 δευτερόλεπτα και η Ράσελ Κλέιτον από την Τζαμάικα με χρόνο 53.97 δευτερόλεπτα.

Σε ανοιχτή γραμμή με Μιχάιλιουκ ο Παναθηναϊκός - Βαλένθια και Μπασκόνια τον θέλουν από Ισπανία
EUROLEAGUE

18:00 - 21.08.2023

Σε ανοιχτή γραμμή με Μιχάιλιουκ ο Παναθηναϊκός - Βαλένθια και Μπασκόνια τον θέλουν από Ισπανία

Η υπόθεση του Σβι Μιχάιλιουκ οδεύει προς την τελική της ευθεία, με τον Ουκρανό να έχει μπει πλέον στη διαδικασία συζητήσεων για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εμποδίστρια από την Ολλανδία, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 400 μέτρα, έπεσε στον τελικό του αγωνίσματος. Η Μπολ είχε σίγουρα το φαβορί στα 400 μέτρα με εμπόδια γυναικών και μένει να το αποδείξει και στον τελικό.