Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον τρόπο εισόδου στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ
i

© Intime

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον τρόπο εισόδου στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ

Sportal newsroom 19:44 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 14.08.2024

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τον τρόπο εισόδου στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων και των δημοσιογράφων στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το τριφύλλι επιβλήθηκε με 3-2 σετ στο κλειστό του Ρέντη και πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο δεύτερος τελικός των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για τη Μεγάλη Τετάρτη στις 21:00 το βράδυ. Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
ΒΟΛΕΙ

20:22 - 07.04.2023

Τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό αλλά τον εντός έδρας αγώνα με τη Θέτιδα Βούλας για τη Volleyleague γυναικών.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει σχετικά με τον τρόπο εισόδου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Λιγκ Καπ τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στο ΟΑΚΑ στις 9μ.μ.

Έπειτα από τη σύσκεψη για τα μέτρα του αγώνα αποφασίστηκε ότι οι Θύρες που θα ανοίξουν θα είναι η Θύρα 3 και η Θύρα 31 , από όπου και θα μπαίνουν όλα τα απλά εισιτήρια και τα απλά εισιτήρια διαρκείας.

Σε ότι αφορά την είσοδο των VIP εισιτηρίων, των VIP εισιτηρίων διαρκείας και των δημοσιογράφων θα γίνεται από την Θύρα VIP. Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς.

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια από το γήπεδο θα μπορούν να το κάνουν από το Parking 5 του ΟΑΚΑ καθώς τα εκδοτήρια θα ανοίξουν από τις 7μ.μ.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας και συνωστισμού υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-olympiakos-telikos-league-cup-andron/