Τα «πράσινα» θα φορά και τη νέα σεζόν ο Κόβαρ

Γίρι Κόβαρ

i

Γίρι Κόβαρ/ ©Intime

Τα «πράσινα» θα φορά και τη νέα σεζόν ο Κόβαρ

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:10 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (4/5) την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γίρι Κόβαρ, ο οποίος υπέγραψε για ακόμα μία σεζόν.

«Πράσινος» παραμένει και ο Γίρι Κόβαρ. Μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων του Ανδρέα Φράγκου και του Βασίλη Κωστόπουλου, ο Παναθηναϊκός το πρωί της Πέμπτης (4/5) ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του και με τον 34χρονο ακραίο. 

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου κλείνει σταδιακά όλες τις ανοιχτές υποθέσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει για την επόμενη σεζόν και τον Θανάση Πρωτοψάλτη. Οι τρεις Έλληνες, μαζί με τον Γίρι Κόβαρ θα συνθέσουν την τετράδα των ακραίων για την επόμενη σεζόν. Σας είχαμε γράψει πως ο 34χρονος Ιταλός ακραίος αναμενόταν να συνεχίσει να φορά τα «πράσινα». 

Σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει και τον Θοδωρή Βουλκίδη από τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός θα πλαισιώσει τον Ρανγκέλ και τον Μπάση στη συγκεκριμένη θέση, ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει και με την περίπτωση του Γιώργου Πετρέα. Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον πολύπειρο κεντρικό.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γίρι Κόβαρ για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ. Ο έμπειρος Ιταλός ακραίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν και να ενισχύει το τμήμα στην επίτευξη των εγχώριων και ευρωπαϊκών στόχων. 

Ο Γίρι Κόβαρ δήλωσε στο pao1908 ότι: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω στην ομάδα. Εύχομαι τη νέα σεζόν να πετύχουμε τους στόχους που δεν καταφέραμε φέτος». 

Φυσικά θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός ανανέωσε την συνεργασία του με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ανδρεόπουλο για ακόμη ένα χρόνο. Πλέον ο Έλληνας τεχνικός θα είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία των «πράσινων», καθώς θα συμπληρώσει δέκα χρόνια στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Tags: