Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ιερεθουέλο
i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ιερεθουέλο

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:57 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 14.08.2024

Ο Αγκίρε Ιερεθουέλο είναι εκ των βασικών υποψήφιων για να αντικαταστήσει τον Ντέρεκ Επ στον Παναθηναϊκό.

Από πουθενά προέκυψε θέμα στον Παναθηναϊκό στη θέση του πασαδόρου. Ο Ντέρεκ Επ, που ανακοινώθηκε τον Μάιο, αποφάσισε να σταματήσει το βόλεϊ σε ηλικία 25 ετών με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να έχουν βγει στην αγορά για την αντικατάστασή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας Σύλλογος με μεγάλη ιστορία και υψηλούς στόχους. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου όσο μπορώ για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας», είχε δηλώσει ο Ντέρεκ Επ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Οι επιλογές αυτήν την περίοδο είναι περιορισμένες, αφού τα περισσότερα ρόστερ έχουν κλείσει. Στον Παναθηναϊκό εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Αγκίρε Ιερεθουέλο. Ο 36χρονος Κουβανός ήρθε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια για λογαριασμό του Φοίνικα Σύρου. 

Ο Ιερεθουέλο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα των Κυκλάδων, αλλά παραμένει αβέβαιο αν οι Συριανοί θα καταφέρουν να κατεβάσουν ομάδα την επόμενη σεζόν. Ο Κουβανός πασαδόρος έχει πολύ καλό σερβίς και μπλοκ ενώ θεωρείται επιθετικός πασαδόρος αφού επιλέγει πολλές φορές να τελειώσει ο ίδιος μία επίθεση.

Συγκλονιστικό: Στη ΓΑΔΑ ο ηγέτης των BBB, ένας αρχηγός της Ραπίντ Βιέννης κι ένας προπονητής καράτε - «Διέφυγαν στην Ιταλία με σκάφος οπαδοί της Ντιναμό»!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

19:14 - 10.08.2023

Συγκλονιστικό: Στη ΓΑΔΑ ο ηγέτης των BBB, ένας αρχηγός της Ραπίντ Βιέννης κι ένας προπονητής καράτε - «Διέφυγαν στην Ιταλία με σκάφος οπαδοί της Ντιναμό»!

Τα ΜΜΕ της Κροατίας έδωσαν στη δημοσιότητα ονόματα συλληφθέντων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ανάμεσά τους και ο ηγέτης των Bad Blue Boys, αλλά και χούλιγκαν της Ραπίντ Βιέννης. Αναφορά ότι οι δράσεις μπορεί να διέφυγαν με σκάφος στην Ιταλία.

Ο Ιερεθουέλο είναι πολύ έμπειρος παίκτης αφού έχει αγωνιστεί σε Πολωνία, Ιταλία και Τουρκία. Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, τότε ο Κουβανός βρει στον Παναθηναϊκό τον Ανδρέα Φράγκο, με τον οποίον συνυπήρξαν στον Φοίνικα Σύρου αλλά και τον Φερνάντο Ερνάντεζ, συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα και στη Χάλκμπανκ. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του και τον Σταύρο Κασαμπαλή.