Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Μέντιτς

Σοφία Μέντιτς

i

© Intime

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Μέντιτς

Sportal newsroom 19:39 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 20.08.2024

Η Σοφία Μέντιτς αναμένεται να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η Σοφία Μέντιτς επιστρέφει στον Παναθηναϊκό. Η κεντρική από τη Σερβία αποχώρησε από το τριφύλλι πριν από λίγες εβδομάδες, εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού προβλήματος που είχε ο σύζυγός της.

Η Τζένιφερ Κρος, βασικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ πέρυσι, επέστρεψε στο τριφύλλι και πήρε τη θέση της. Ωστόσο, το θέμα που υπήρξε λύθηκε και η Σοφία Μέντιτς αναμένεται να φορέσει και πάλι τα πράσινα.

Άλλωστε, το συμβόλαιό της είναι ακόμη σε ισχύ. Η Σοφία Μέντιτς αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες την Αθήνα προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη εν όψει του φινάλε της σεζόν.

Με την προσθήκη της Μέντιτς, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να εμφανιστεί ακόμη πιο ισχυρός στο κέντρο με την Κρος και την Χατζηευστρατιάδου να πλαισιώνουν την έμπειρη αθλήτρια από τη Σερβία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Παλάσιο αναμένεται να τεθεί εκτός των επιλογών του Γιάννη Καλμαζίδη αφού τέσσερις ξένες έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Το τριφύλλι δοκιμάζεται στην έδρα της Θέτιδας Βούλας στη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός παίζει με τον ΑΟ Θήρας στα ημιτελικά του Final - 4 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Άρτα 10-11 Μαρτίου. Το τριφύλλι είναι κάτοχος του τροπαίου.