Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία στο «χρυσό σετ» ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή (vid)
i

© Intime

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία στο «χρυσό σετ» ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή (vid)

Sportal newsroom 17:29 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 20.08.2024

Συγκλονιστικός ήταν ο δεύτερος ημιτελικός του Challenge Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο οποίος τελικά κατέληξε στους «ερυθρόλευκους» που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια μυθική ανατροπή έναντι του Παναθηναϊκού και επικρατώντας με 3-1 σετ στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, οδήγησε τον μεταξύ τους ημιτελικό σε «χρυσό σετ» και εκεί πήρε την πρόκριση για τον 8ο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του. 

Μια ακόμα χρυσή σελίδα έγραψε στην ιστορία του ο Ολυμπιακός, αφού έκανε μια τεράστια ανατροπή στους ημιτελικούς του Challenge Cup και έστειλε τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρώπης, την ώρα που η ομάδα του Πειραιά ετοιμάζεται για τον 8ο ευρωπαϊκό της τελικό!

Στο πρώτο ματς στο κλειστό του Ρέντη, ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 3-1 σετ. Η ρεβάνς ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 19:00 το απόγευμα αλλά αναβλήθηκε επειδή στο κλειστό του Αγίου Θωμά έπεσε δακρυγόνο.

Τελικά η αναμέτρηση έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/2) και οι Πειραιώτες αν και έχασαν το πρώτο σετ, κατάφεραν να επιστρέψουν δυναμικά και να φτάσουν τον αγώνα στο «χρυσό σετ». Εκεί μίλησαν οι παίκτες του Τζουλιάνι που υπέταξαν αυτούς του Ανδρεόπουλου φτάνοντας στη σπουδαία ανατροπή, παρά το ισχυρό προβάδισμα που είχε πάρει στον πρώτο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός και «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τον όγδοο ευρωπαϊκό τελικό στην ιστορία τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το πως τελείωσε η πρόκριση για τον Ολυμπιακό: