Η πρώτη πράξη για τον τίτλο στη Volley League Γυναικών με ντέρμπι «αιωνίων»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός/ ©Intime

Η πρώτη πράξη για τον τίτλο στη Volley League Γυναικών με ντέρμπι «αιωνίων»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:31 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Volley League γυναικών (29/4, 21:30) με στόχο τη νίκη και το προβάδισμα για τον τίτλο.

Ώρα για δράση στο ζευγάρι των φιναλίστ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα κοντραριστούν με στόχο το προβάδισμα τίτλου. Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» θα φιλοξενήσει τις «ερυθρόλευκες» (29/4, 21:30) στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο πλαίσιο του πρώτου τελικού της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Από τη μία, ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους τελικούς της Volleyleague γυναικών καθώς επιβλήθηκε με 3-1 σετ της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αξίζει να σημειώσουμε πως η σειρά των «πρασίνων» με την Ένωση χαρακτηρίστηκε από διαδοχικά break. Το τριφύλλι έσπασε την έδρα της ΑΕΚ στον πρώτο τελικό, στη συνέχεια η ομάδα του Γιονούς Οτσάλ πέρασε από το κλειστό του Αγίου Θωμά και η πρόκριση στον τελικό κρίθηκε στον τρίτο ημιτελικό.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός εξαργύρωσε τη νίκη που πήρε στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη, νίκησε με 3-0 τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη και με 2-0 νίκες προκρίθηκε στους τελικούς της Volleyleague γυναικών.

Στους περσινούς τελικούς, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό σε μία δραματική σειρά, η οποία είχε κριθεί στον 5ο αγώνα στο κλειστό του Ρέντη.

Τέλος, να σημειώσουμε πως θα υπάρχει χρήση του video challenge σε όλη τη σειρά των τελικών της Volley League γυναικών.