Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ντύνεται με Adidas - Το ευχαριστώ στον Γιάννη Αλαφούζο
i

© Intime

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ντύνεται με Adidas - Το ευχαριστώ στον Γιάννη Αλαφούζο

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:12 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 30.09.2024

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την εταιρεία Adidas.

Με την αθλητική εταιρία Adidas θα ντύνονται τη φετινή σεζόν τα τμήματα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ο σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών και ευχαρίστησε τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη συμφωνία. Ο Γιάννης Αλαφούζος θεώρησε ότι πρέπει όλα τα τμήματα του ερασιτέχνης θα πρέπει να έχουν την ίδια εταιρία αθλητικών ειδών με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πρέπει να πούμε ότι ήδη, όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις φορούν εμφανίσεις της συγκεκριμένης αθλητικής εταιρίας.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Adidas και ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιάννη Αλαφούζο, για τη χορηγία του και την συγκεκριμένη πρωτοβουλία του να «ντυθούν» τα τμήματα του Συλλόγου με την παγκοσμίως αναγνωρίσιμη αθλητική εταιρεία.

Σε μια σπουδαία συμφωνία προχώρησε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος μαζί με την Adidas μέσω της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναμφισβήτητα κεντρικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος που ανέλαβε και τη χρηματοδότησή της.

H γεμάτη ένταση φωτογραφία, που δημοσίευσε ως... σχόλιο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
STOIXIMAN SUPER CUP

11:56 - 30.09.2024

H γεμάτη ένταση φωτογραφία, που δημοσίευσε ως... σχόλιο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για την εξέλιξη του τελικού του Stoiximan Super Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό.

Η επιθυμία του κ. Αλαφούζου και των συνεργατών του να είναι ομοιόμορφη η εικόνα του Παναθηναϊκού Α.Ο. με την ΠΑΕ δείχνει την έμπρακτη υποστήριξη του προς τη Μάνα του Λόχου», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.