Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Γκιώνης

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Γκιώνης

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:37 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 03.07.2024

Τον Παναθηναϊκό θα ενισχύσει και την επόμενη σεζόν ο Παναγιώτης Γκιώνης, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Γκιώνης θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου και θα ενισχύσει την ομάδα του πινγκ πονγκ. Ο πολύπειρος αθλητής, που ετοιμάζεται για την έκτη του συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες, θα συνεχίσει με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης στη δήλωσή του εξέφρασε τη χαρά του που συνεχίζει στον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδας «της καρδιάς του». Θυμίζουμε ότι το τριφύλλι κατέκτησε φέτος το Europe Trophy ανδρών αλλά απώλεσε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό όπου ηττήθηκε 4-3 στον τελικό.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης, δευτεραθλητής Ελλάδας την περασμένη Τρίτη με τον Παναθηναϊκό στην επιστροφή του στην Α1 μετά από 23 χρόνια, ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Πολωνίας, την Μπογκόρια Γκρότζισκ. Σημειώνεται, ότι ο Έλληνας αμυντικός κατέκτησε τον τίτλο στην Πολωνία πριν από λίγες ημέρες.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Γκιώνη για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός αφού έδωσε τα χέρια και για τη νέα χρονιά με τον σπουδαίο Παναγιώτη Γκιώνη που πήρε την πρόκριση του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η συγκεκριμένη συμφωνία φανερώνει περίτρανα ότι το τμήμα θα κινηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα και τη νέα χρονιά καθώς διατήρησε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή στο ρόστερ του.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Παναγιώτης Γκιώνης ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος φυσικά που θα αγωνιστώ και την επόμενη χρονιά με την ομάδα της καρδιάς μου. Φέτος ήταν μια αρκετά επιτυχημένη χρονιά με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου και χάνοντας το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες.

Αυτό είναι κάτι που μας έχει πεισμώσει ώστε του χρόνου να φέρουμε τον Παναθηναϊκό μας στην κορυφή της Ελλάδας μετά από αρκετά χρόνια. Υγεία να έχουμε και τα καλύτερα έρχονται», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τον Παναγιώτη Γκιώνη.