Αντετοκούνμπο: «Ό,τι συμβαίνει μεταξύ των παικτών είναι μόνο μέσα στο παρκέ»

Sportal newsroom 23:49 - 10.06.2024

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επεσήμανε σε δηλώσεις του μετά το φινάλε του τρίτου τελικού της Basket League ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν να τελειώσει η σεζόν και είπε την άποψή του για όσα συμβαίνουν μεταξύ των παικτών μέσα στο παρκέ.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε τη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League. Το τριφύλλι επικράτησε 83-76 του Ολυμπιακού και οι δύο ομάδες δίνουν νέο ραντεβού στο κλειστό του ΣΕΦ.

Μιλώντας μετά το φινάλε του αγώνα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο επεσήμανε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν να τελειώσει έτσι η σεζόν. Ο Έλληνας σέντερ σημείωσε, μάλιστα, ότι οτιδήποτε σημαίνει μεταξύ των παικτών μένει στο παρκέ.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Παίξαμε όλοι πολύ δυνατά. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να μην τελειώσει η σεζόν. Δεν θέλαμε να τελειώσει η σεζόν», σημείωσε αρχικά ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σέντερ ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι μπορεί ο χρόνος συμμετοχής του να αλλάζει από αγώνα σε αγώνα: «Είναι δύσκολο, αλλά αυτό είναι το να είναι αθλητής. Μπήκα μέσα και προσπάθησα να παίξω όσο πιο δυνατά μπορώ».

Για τον επόμενο τελικό στο κλειστό του ΣΕΦ, ο Έλληνας παίκτης σημείωσε: «Έχουμε μία ακόμη ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ έντονο».

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο σημείωσε για τι σκέφτηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού όταν ο Ολυμπιακός προσπέρασε. «Προσπαθούσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας», είπε ο Έλληνας σέντερ.

23:39 - 10.06.2024

Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τοποθετήθηκε και για την ένταση που υπάρχει μεταξύ των παικτών εντός του παρκέ: «Ό,τι γίνεται είναι μέσα στο παρκέ. Ό, τι γίνεται είναι μέσα στο παρκέ. Και με τον αδερφό μου να έπαιζα αντίπαλος μέσα στο παρκέ δεν θα ήταν φίλος μου.

Είδα μία αναμπουμπούλα (σ.σ μετά το τέλος του αγώνα), δεν κατάλαβα τι έγινε. Έχουν γίνει πολλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Όταν γίνονται αυτά εκτός το δέχεσαι, όχι όταν γίνεται στο γήπεδό σου! Είναι στο χέρι των οπαδών γίνεται ανεκτό το trash talking. Οι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα μεταξύ τους. Ας αφήσουμε το ματς να κριθεί στη νίκη και την ήττα και όχι στη βία»

Ναν και Λεσόρ κράτησαν ζωντανό τον Παναθηναϊκό και επιστροφή στο ΣΕΦ για τη μάχη του τίτλου!