Συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό Ριστίτσεβιτς και Χατζηγούλας

Συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό Ριστίτσεβιτς και Χατζηγούλας

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:52 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 19.06.2024

Με σκουφάκι του Παναθηναϊκού θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν ο Ντιμίτριε Ριστίτσεβιτς και ο Μάριος Χατζηγούλας.

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων του Ντιμίτριε Ριστίτσεβιτς και Μάριου Χατζηγούλα. Ο Σέρβος τερματοφύλακας και ο Έλληνας περιφερειακός θα φοράνε το σκουφάκι με το τριφύλλι και την επόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε ότι τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ο Παναθηναϊκός μπήκε στα πλέι οφ και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό. Στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Μάζης, που ανανέωσε το συμβόλαιό του.

«Ο τερματοφύλακας Ντιμίτριε Ριστίτσεβιτς θα υπερασπίζεται και φέτος την εστία της ομάδας υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας ήταν εκ των κορυφαίων και βασικών στελεχών της ομάδας πόλο του «τριφυλλιού» που επανήλθε σε υψηλό επίπεδο. Ο Ριστίτσεβιτς παραμένει ένας γκολκίπερ με τεράστια ποιότητα και αναμφίβολα είναι ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του Δημήτρη Μάζη για την σεζόν 2024-2025.

Ο διεθνής πορτιέρο προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά με το τριφύλλι και δήλωσε στο www.pao1908.com «Τη χρονιά που πέρασε δείξαμε ότι ανεβήκαμε ένα ακόμα σκαλοπάτι και την επόμενη θέλουμε να ανέβουμε περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός κάνει ξανά αισθητή την παρουσία του στο πόλο εντός και εκτός Ελλάδας και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τον Ριστίσεβιτς.

«Ο αθλητής πόλο του Παναθηναϊκού, Μάριος Χατζηγούλας συνεχίζει στο ρόστερ των «πρασίνων» καθώς είχε υπογράψει πέρυσι διετές συμβόλαιο (μέχρι το 2025) και στέλνει το δικό του μήνυμα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο «πράσινος» πολίστας θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά να φοράει το πράσινο σκουφάκι και να ενισχύει την ομάδα στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε δήλωσή του στο pao1908 ο Χατζηγούλας ανέφερε: «Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και “πείνα” για διακρίσεις στην ομάδα. Ελπίζω μετά την περσινή επιτυχία να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το τμήμα χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου του τριφυλλιού και είμαι σίγουρος ότι θα τον ανταμείψουμε», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τον Χατζηγούλα.