Συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό Αλβέρτης και Αγκόρτσας

Συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό Αλβέρτης και Αγκόρτσας

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:52 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 14.06.2024

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Αλβέρτης και ο Γιάννης Αγκόρτσας θα συνεχίσουν στην ομάδα πόλο του συλλόγου.

Ο Νίκος Αλβέρτης και ο Γιάννης Αγκόρτσας θα συνεχίσουν στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων των δύο αθλητών.

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στα πλέι οφ εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή έξοδο. Θυμίζουμε ότι στον πάγκο της ομάδας θα είναι και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Μάζης.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Αλβέρτη για το τμήμα πόλο, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Η ομάδα πόλο του «τριφυλλιού» κρατάει ένα ακόμα βασικό στέλεχος της περσινής ομάδας του Παναθηναϊκού.

Ο 28χρονος Νίκος Αλβέρτης που αγωνίζεται ως περιφερειακός και φουνταριστός θα φορέσει και φέτος το πράσινο σκουφάκι.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι μεγάλη η τιμή που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό για ακόμα ένα χρόνο. Θεωρώ ότι η ομάδα την περασμένη χρονιά πέτυχε αυτά που ήθελε της και ευελπιστώ ότι αυτή η σεζόν ήταν μια παρακαταθήκη για το μέλλον για τον Σύλλογο. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Νίκο Αλβέρτη.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Αγκόρτσα για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για το τμήμα πόλο.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα υδατοσφαίρισης του «τριφυλλιού» αφού διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τον Γιάννη Αγκόρτσα και τη νέα σεζόν.

Επιστολή Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε ΕΟΚ: «Δεν κατεβαίνουμε αν μας υποχρεώσετε να μην παίξουμε στο ''Παύλος Γιαννακόπουλος''»
ΜΠΑΣΚΕΤ

15:00 - 14.06.2024

Επιστολή Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε ΕΟΚ: «Δεν κατεβαίνουμε αν μας υποχρεώσετε να μην παίξουμε στο ''Παύλος Γιαννακόπουλος''»

O Eρασιτέχνης Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ μέσω της οποίας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη φετινή προκήρυξη της Α1 Κατηγορίας γυναικών.

Ο 27χρονος παίκτης που έχει αγωνιστεί ως αμυντικός αλλά και ως φουνταριστός είχε σημαντική συνεισφορά τη χρονιά που πέρασε και οι «πράσινοι» έσπευσαν να δώσουν τα χέρια μαζί του και τη νέα σεζόν.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και φέτος και θα είμαι ένα κομμάτι ενός Συλλόγου που εκπέμπει υγεία.

Οι στόχοι μας είναι να πάμε τη νέα χρονιά ακόμα καλύτερα από την περσινή σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Γιάννη Αγκόρτσα.