Πρώτη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό
i

© ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Πρώτη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό

Πηνελόπη Παπαδήμου 23:00 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 22.08.2024

Την πρώτη της συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού.

Με όνειρα ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι, που κατέλαβε την τέταρτη θέση την περασμένη αγωνιστική σεζόν, έκανε την πρώτη του συγκέντρωση το απόγευμα 22 Αυγούστου στο κολυμβητήριο στο Γουδή που θα χρησιμοποιεί και φέτος ως έδρα.

Στην πρώτη τους συγκέντρωση οι «πράσινοι» δέχτηκαν το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαλακατέ και τον Διευθυντή αγωνιστικού Σωτήρη Πανταλέων. Ο Δημήτρης Μάζης, που θα κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της. Ο Έλληνας προπονητής, μάλιστα, σημείωσε ότι η ομάδα του είναι καλύτερη από την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Ο Έλληνας προπονητής θα συμπληρώσει τρία χρόνια στην ομάδα πόλο του τριφυλλιού. Ο Δημήτρης Μάζης οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος και την έξοδο στην Ευρώπη. Υπό τις οδηγίες του Έλληνα προπονητή, το τριφύλλι έκανε σπουδαίες νίκες μέσα στη σεζόν στο δρόμο του προς την τετράδα.

Ο Δημήτρης Μάζης δήλωσε για τη νέα χρονιά: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία. Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι καλύτερη από πέρυσι. Κάναμε κάποιες κινήσεις για να βελτιωθεί. Με όρεξη, δουλειά και μαχητικότητα θα φτάσουμε στο στόχο μας».

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν οι: Νίκος Αλβέρτης, Μάριος Χατζηγούλας, Γιάννης Αγκόρτσας, Άγγελος Κωνσταντάς, Γιώργος Νικολαΐδης, Δημήτρης Σγουρίδης, Απόστολος Γεωργαράς, Νίκος Κουρούβανης, Νίκος Παπασηφάκης, Χρήστος Ασβέστης, Περσέας Πορτοκάλης, Γιάννης Σκλήρας και Νικόλαος Χάρης.

Στις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην ομάδα και οι Ντιμίτριε Ριστίσεβιτς, Νίκος Παπανικολάου και Βίκτορ Ράσοβιτς. Οι δύο τελευταίοι συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού με την Εθνική πόλο ανδρών και την Εθνική Σερβίας, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα είναι αρκετά αλλαγμένο σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν. Από τις μεταγραφές που ξεχώρισαν ήταν αυτή του Βίκτορ Ράσοβιτς, εν ενεργεία διεθνή με την Εθνική ομάδα πόλο της Σερβίας.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας:

Προπονητής: Δημήτρης Μάζης

Βοηθός Προπονητή: Νάσος Ηρειώτης

Γυμναστής: Μιχάλης Βλάχος

Τιμ μάνατζερ: Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!