Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Έσταζε η οροφή στο κλειστό της Ορεστιάδας και διακόπηκε το φιλικό του Παναθηναϊκού

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Έσταζε η οροφή στο κλειστό της Ορεστιάδας και διακόπηκε το φιλικό του Παναθηναϊκού

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:44 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:46 - 29.09.2024

Μία νεροποντή έφερε οριστική διακοπή στο φιλικό της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού με την Μπουργκάς.

Διακόπηκε οριστικά το φιλικό της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού με την Μπουργκάς στο πλαίσιο του τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας στο κλειστό της πόλη. Μία καταρρακτώδης βροχή ήταν αρκετή για να προκαλέσει πολλά προβλήματα, παρά το γεγονός ότι ο αγώνας διεξαγόταν στο κλειστό γήπεδο, που φέρει - μάλιστα - το όνομα του εμβληματικού Νίκου Σαμαρά.

Οι φωτογραφίες με τους ανθρώπους της ομάδας της Ορεστιάδας να προσπαθούν να μαζέψουν τα νερά είναι αποκαλυπτικές. Η αναμέτρηση διακόπηκε με το σκορ 2-1 υπέρ της ομάδας της Βουλγαρίας.

«Μία καταρρακτώδης βροχή, που πέρασε και στο εσωτερικό του κλειστού «Ν. Σαμαράς» έβαλε πρόωρο τέλος στον αγώνα Παναθηναϊκός-Νεφτοχίμικ Μπουργκάς που άνοιξε την αυλαία της 3ης ημέρας στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Ν. Ορεστιάδας που διοργάνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Συγκεκριμένα λίγο πριν την έναρξη του 4ου σετ της αναμέτρησης, όπου η βουλγαρική Νεφτοχίμικ Μπουργκάς είχε προβάδισμα με 2-1 (25-13, 25-27, 25-21) σετ, η ξαφνκή νεροποντή προκάλεσε την οριστική διακοπή του αγώνα, καθώς οι σταγόνες της βροχής πέρασαν στο εσωτερικό του κλειστού. Παρά την επιστράτευση των διοργανωτών διαφορων μέσων για να στεγνώσουν το τάραφλέξ, αποφασίστηκε η διακοπή του αγώνα. Παράλληλα αναμένονταν η απόφαση

Μέχρι εκείνο το σημείο της αναμέτρησης η ομάδα του Μάρτιν Στόεφ, έστω και με τον συνεργάτη του στον πάγκο, Ιβάν Στάνεφ, εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα απουσιών της ελληνικής ομάδας (σ.σ Φαν Γκάρντερεν, Φράγκος) και με όπλο της το σερβίς είχε βάλει τις βάσεις για την μοναδική της επιτυχία στο φετινό τουρνουά.

Τελικός «αιωνίων»: Ποια κορυφαία NBA picks έχουν αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR;
STOIXIMAN SUPER CUP

16:17 - 29.09.2024

Τελικός «αιωνίων»: Ποια κορυφαία NBA picks έχουν αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR;

Με αφορμή τον τελικό του Ελληνικού Stoiximan Super Cup ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό, ας θυμηθούμε τα υψηλότερα «pick» του draft του NBA που φόρεσαν την φανέλα ενός εκ των δύο «αιωνίων».

Στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ο τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλος, που προφύλαξε τον Πρωτοψάλτη, όπως και στην πρεμιέρα του τουρνουά απέναντι στη ρουμανική Ντιναμό Βουκουρεστίου, προχώρησε σε «αλχημείες», με δοκιμές σχημάτων και προσώπων. Συγκεκριμένα ξεκίνησε με ακραίο δίπλα στον Στ. Μανδηλάρη τον διαγώνιο Νίλσεν, ενώ στη θέση του Δανού «μπόμπερ», έπαιξε ο Μάρκου. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε για λίγο στα άκρα και ο Βουλκίδης.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους δύο παίκτες να αλληλοσυγχαίρονται και να εύχονται καλή επιτυχία στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις εγχώριες και ευρωπαϊκές», αναφέρει η ιστοσελίδα του Άθλου Ορεστιάδας.