Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Μάρκου

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Μάρκου

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:43 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 29.05.2024

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Άγγελος Μάρκου που ανανέωσε το συμβόλαιό του με το τριφύλλι.

Προχωράει η διαμόρφωση του ρόστερ του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Το τριφύλλι, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου θα έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του.

Ήδη, από την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αποχώρησαν όλοι οι ξένοι. Από το ελληνικό ρόστερ, οι περισσότεροι παίκτες θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την παραμονή του Άγγελου Μάρκου. Ο 21χρονος διαγώνιος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το τριφύλλι και θα παραμείνει στην ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και την επόμενη σεζόν. Είναι η δεύτερη ανανέωση που ανακοίνωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μετά από εκείνη του Ανδρέα Φράγκου. Σημειώνεται ότι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Θανάσης Πρωτοψάλτης αφού είχε υπογράψει δύο ετών το περασμένο καλοκαίρι.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άγγελο Μάρκου για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μία ακόμα σημαντική ανανέωση προχώρησε το «τριφύλλι» αφού διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τον Άγγελο Μάρκου.

Ο 21χρονος διαγώνιος θα συνεχίσει και τη φετινή χρονιά στον Παναθηναϊκό και αναμφίβολα δείχνει ότι έχει προσόντα να πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μάρκου ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Παναθηναϊκό και θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Σύλλογος στο πρόσωπο μου.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με τίτλους και χωρίς τραυματισμούς», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.