Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Πετρέας

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Πετρέας

Sportal newsroom 15:29 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 21.06.2024

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ο Γιώργος Πετρέας, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με το τριφύλλι.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Πετρέας. Ο Έλληνας κεντρικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με το τριφύλλι για μία ακόμη σεζόν.

Ο πολύπειρος Γιώργος Πετρέας θα συνεχίσει στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού για τρίτη διαδοχική σεζόν. Ο Έλληνας παίκτης, αρχηγός της Εθνικής ομάδας βόλεϊ, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν ερχόμενος από τον πάγκο στους τελικούς του πρωταθλήματος της Volley League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το τριφύλλι απώλεσε τον τίτλο με 3-1 στη σειρά με τους Πειραιώτες.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση συνεργασίας προχώρησε ο Σύλλογος καθώς διατήρησε και τη φετινή σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, τον Γιώργο Πετρέα.

Ο πολύπειρος κεντρικός θα αποτελεί και φέτος έναν από τους «πύργους» του «τριφυλλιού» και αναμφίβολα και πέρυσι ήταν καθοριστική η συμβολή του.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Γιώργος Πετρέας επισήμανε «Η ανανέωση μιας συνεργασίας αποδεικνύει την ικανοποίηση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

Θα είμαστε μαζί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη συνολικά, με περισσότερη όρεξη και αισιοδοξία για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση. Εύχομαι σε όλες και όλους να έχουμε υγεία και πολλές χαρές. Συνεχίζουμε!», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Πετρέας γεννήθηκε το 1986 και ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στην ιδιαίτερη πατρίδα, την Καλαμάτα. Ο Έλληνας κεντρικός πέρασε από το αρκετές ομάδες στην Ελλάδα (Άρης, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) ενώ αγωνίστηκε και στο γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των Ναρμπόν, Αζαξιό και Πουατιέ.

Ο Γιώργος Πετρέας έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων την καριέρα του τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, ένα Κύπελλο Ελλάδας, τέσσερα Λιγκ Καπ και δύο σούπερ Καπ. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών και συμμετείχε σε τρεις τελικές φάσεις EuroVolley το 2019, το 2021 και το 2023.