Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Φράγκος

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Φράγκος

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:42 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Φράγκο για την επόμενη σεζόν.

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Φράγκο. Ο Έλληνας ακραίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το τριφύλλι και θα συνεχίσει στην ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για μία ακόμη σεζόν.

Ο 35χρονος ακραίος ήταν αρχηγός του Παναθηναϊκού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες. Το τριφύλλι κατέκτησε το Λιγκ Καπ στους διπλούς τελικούς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τον Μίλωνα και απώλεσε το πρωτάθλημα - αν και είχε πλεονέκτημα έδρας - από τον Ολυμπιακό με 3-1 στη σειρά των τελικών.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Φράγκο για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Τα «πράσινα» θα φοράει για ακόμα μια χρονιά ο Ανδρέας Φράγκος και θα αποτελέσει για μια ακόμα χρονιά ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του κόουτς Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Ο 35χρονος ακραίος θα συνεχίσει να τιμά την πράσινη φανέλα την οποία φόρεσε για πρώτη φορά στις 2 Ιουνίου 2022 και δεν την έχει βγάλει έκτοτε.

Με το «τριφύλλι» στο μέρος της καρδιάς έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Σούπερ Καπ και δύο Λιγκ Καπ. Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Ανδρέας Φράγκος επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό για μια ακόμα χρονιά.

Εύχομαι να είναι μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας που πάντα είναι υψηλοί», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ο Ανδρέας Φράγκος ξεκίνησε το βόλεϊ στον Πανελλήνιο. Τη σεζόν 2010-2011 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό και τα πρωταθλήματα της Ιταλίας, του Ιράν και της Γαλλίας.

Ο Ανδρέας Φράγκος επέστρεψε στην Ελλάδα τη σεζόν 2016-2017 για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Έπαιξε στην Ιαπωνία και την Τουρκία προτού γυρίσει για ακόμη μία φορά στον Ολυμπιακό. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-2019 βρήκε τον Έλληνα ακραίο στη Γερμανία. Τις επόμενες δύο χρονιές ο Φράγκος έπαιξε στο πρωτάθλημα Βελγίου για λογαριασμό της Κνακ Ροζελάρε.

Τη σεζόν 2021-2022 έπαιξε για τον Φοίνικα Σύρου. Το καλοκαίρι του 2022 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό.