Παραμένει στον Παναθηναϊκό για τέταρτη σεζόν η Γκρόθες

Παραμένει στον Παναθηναϊκό για τέταρτη σεζόν η Γκρόθες

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:26 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 26.06.2024

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Μάρετ Γκρόθες που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Μάρετ Γκρόθες. Η ακραία από την Ολλανδία ανανέωσε το συμβόλαιό της με το τριφύλλι και θα συνεχίσει στην ομάδα βόλεϊ γυναικών για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Η Μάρετ Γκρόθες αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2021-2022 και από τότε «ρίζωσε» στην Ελλάδα. Η ακραία από την Ολλανδία ήταν MVP του πρωταθλήματος την πρώτη της χρονιά στη Volleyleague γυναικών, σε μία σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του νταμπλ από το τριφύλλι και την επιστροφή στους τίτλους μετά από 11 χρόνια. Συνολικά, η Μάρετ Γκρόθες κατά την παρουσία της στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό έχει πανηγυρίσει τρία διαδοχικά πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου της Γκρόθες έρχεται λίγες ώρες μετά από εκείνη της Αθηνάς Παπαφωτίου, αρχηγού της ομάδας του τριφυλλιού. Θυμίζουμε ότι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν η Μαριάννα Μπελιά, η Ναταλία Μεταξά, η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου και η Μαρτίνα Σάμανταν.

Στον πάγκο του τριφυλλιού θα βρίσκεται ο Ντράγκαν Νέσιτς. Ο Σέρβος προπονητής, που αντικατέστησε τον Γιάννη Καλμαζίδη πριν τα πλέι οφ, εξαργύρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απίθανη ανατροπή στους τελικούς (από 2-0 και με μειονέκτημα έδρας) κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Maret Grothues για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Σε μια ακόμα σπουδαία ανανέωση προχώρησαν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αφού διατήρησαν στο ρόστερ τη Maret Grothues διατηρώντας έτσι ένα από τα πολύ σημαντικά κομμάτια του πράσινου παζλ.

Η Ολλανδέζα ακραία έπαιξε καθοριστικό ρόλο τη χρονιά που πέρασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «τριφύλλι» για μια ακόμα σεζόν.

Σε δήλωσή της στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που για ακόμη μια σεζόν θα αγωνίζομαι με το τριφύλλι στην καρδιά. Αυτή θα είναι η τέταρτη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και για να παίξουμε ξανά για τους φιλάθλους μας και για όσους έχουν «πράσινη» καρδιά»!», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την Μάρετ Γκρόθες.