Στον Παναθηναϊκό για τέταρτη διαδοχική σεζόν η Παπαφωτίου

Στον Παναθηναϊκό για τέταρτη διαδοχική σεζόν η Παπαφωτίου

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:42 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 25.06.2024

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Αθηνάς Παπαφωτίου για την επόμενη σεζόν.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Αθηνά Παπαφωτίου. Η Ελληνίδα πασαδόρος και αρχηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του τριφυλλιού ανανέωσε το συμβόλαιό της και θα συνεχίσει στα «πράσινα» για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

Η Αθηνά Παπαφωτίου ήταν εν των βασικών πρωταγωνιστριών στην κατάκτηση τριών διαδοχικών πρωταθλημάτων του Παναθηναϊκού στη Volleyleague γυναικών και ενός Κυπέλλου την σεζόν 2021-2022. Θυμίζουμε ότι ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει τις ανανεώσεις των συμβολαίων της Μπελιά, της Μεταξά, της Χατζηευστρατιάδου και της Σάμανταν. Στον πάγκο της ομάδας θα συνεχίσει ο Ντράγκαν Νέσιτς.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθηνά Παπαφωτίου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Παναθηναϊκός και Αθηνά Παπαφωτίου θα συνεχίσουν μαζί για μια ακόμα χρονιά καθώς το «τριφύλλι» διατήρησε στο ρόστερ την αρχηγό της ομάδας.

Η έμπειρη πασαδόρος θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα χρώματα με τα οποία έχει γιορτάσει την κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων (μαζί με αυτό του 2011) και θέλει να συνεχίσει το σπουδαίο σερί της με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Παπαφωτίου είπε «Συνεχίζουμε μαζί! Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα είναι όλο και πιο δυνατό και ανταγωνιστικό και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερες προσδοκίες τόσο ομαδικά όσο και ατομικά. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να απολαμβάνουμε κάθε παιχνίδι, γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος και δύσκολος όταν θέλεις να παραμείνεις στην κορυφή, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και αυτός είναι πάντα ο στόχος μας.

Ανυπομονώ για αυτή τη νέα πρόκληση μαζί με τις συμπαίκτριες μου, το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και φυσικά τους φιλάθλους μας και θέλουμε να ανταπεξέλθουμε. Τα λέμε όλες και όλοι στο γήπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την Παπαφωτίου.

Η Αθηνά Παπαφωτίου ξεκίνησε την πορεία της στο βόλεϊ από την ομάδα του Ηλυσιακού. Στη συνέχεια, η έμπειρη πασαδόρος μετακινήθηκε στην Αγία Παρασκευή και μετά στον Πανιώνιο.

Συγκλονιστική Παπαφωτίου, υπερασπίστηκε τις αθλήτριες του Ολυμπιακού - Αυτός είναι ο λόγος
ΒΟΛΕΙ

20:23 - 24.04.2024

Συγκλονιστική Παπαφωτίου, υπερασπίστηκε τις αθλήτριες του Ολυμπιακού - Αυτός είναι ο λόγος

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Αθηνά Παπαφωτίου βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε τις αθλήτριες του Ολυμπιακού, που δέχθηκαν σεξιστική επίθεση μετά την ήττα τους στο κλειστό του Ρέντη.

Τη σεζόν 2010-2011, η Αθηνά Παπαφωτίου έπαιξε στον Παναθηναϊκό για μία χρονιά και μετά αγωνίστηκε στην ΑΕΚ για δύο χρόνια. Τη σεζόν 2014-2015 η έμπειρη πασαδόρο ξεκίνησε την πορεία της στα πρωταθλήματα του εξωτερικού από τη γερμανική Στουτγκάρδη.

Η Αθηνά Παπαφωτίου έπαιξε σε Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία κατακτώντας τίτλους και προσωπικές διακρίσεις. Η Στουτγκάρδη ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας της στο εξωτερικό προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2021-2022.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Volleyleague γυναικών. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού στον πέμπτο και τελευταίο τελικό στο κλειστό του Ρέντη και ολοκλήρωσε μία απίθανη ανατροπή. Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς, έχοντας μειονέκτημα έδρας, βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά και ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν στα στέψη.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις διαδοχικές νίκες (οι δύο στο κλειστό του Ρέντη) και πήρε το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 26ο στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο ολοκλήρωσε τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου.