Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Σάμανταν

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Σάμανταν

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:40 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 17.06.2024

Η Μαρτίνα Σάμανταν ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Παναθηναϊκό.

Παίκτρια του Παναθηναϊκού θα είναι και την επόμενη σεζόν η Μαρτίνα Σάμανταν. Η κεντρική από την Κροατία ανανέωσε το συμβόλαιό της με το τριφύλλι και είναι η τέταρτη ανανέωση στο τμήμα βόλεϊ γυναικών που ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μετά τις Μπελιά, Μεταξά και Χατζηευστρατιάδου.

Η Μαρτίνα Σάμανταν ήταν από τις κορυφαίες παίκτριες του Παναθηναϊκού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες. Θυμίζουμε ότι το τριφύλλι έκανε μία απίθανη ανατροπή στους τελικούς της Volleyleague γυναικών. Ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω με 2-0 στη σειρά κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά πήρε τρεις διαδοχικές νίκες έχοντας - μάλιστα - μειονέκτημα έδρας και κατέκτησε το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαρτίνα Σάμανταν για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Σε ακόμη μια σημαντική ανανέωση προχώρησε ο Σύλλογος, διατηρώντας στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ την Κροάτισσα κεντρικό, Μαρτίνα Σάμανταν που αναμφίβολα συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Σάμανταν ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω τα πράσινα για δεύτερη χρονιά. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη στήριξη την περσινή σεζόν και την εμπιστοσύνη για την καινούρια. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε ότι στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα κάθεται και φέτος ο Ντράγκαν Νέσιτς. Ο Σέρβος προπονητής αντικατέστησε λίγο πριν τα πλέι οφ τον Γιάννη Καλμαζίδη και εξαργύρωσε την κατάκτηση του τίτλου με νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Volleyleague γυναικών. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού στον πέμπτο και τελευταίο τελικό στο κλειστό του Ρέντη και ολοκλήρωσε μία απίθανη ανατροπή. Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς, έχοντας μειονέκτημα έδρας, βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά και ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν στα στέψη.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις διαδοχικές νίκες (οι δύο στο κλειστό του Ρέντη) και πήρε το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 26ο στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο ολοκλήρωσε τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου.