Συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό η Χατζηευστρατιάδου και η Μεταξά

Συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό η Χατζηευστρατιάδου και η Μεταξά

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:33 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 29.05.2024

Τις ανανεώσεις των συμβολαίων της Ναταλίας Μεταξά και της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν η Ναταλία Μεταξά και η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου. Οι δύο Ελληνίδες κεντρικές ήταν παρούσες στα τρία διαδοχικά πρωταθλήματα του τμήματος την τελευταία τριετία.

Η Ναταλία Μεταξά θα αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος για έκτη χρονιά συνολικά. Η Ειρήνη Χατζηευστατριάδου θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσεις τις ανανεώσεις των συμβολαίων του προπονητή Ντράγκαν Νέσιτς και της Μαριάννας Μπελιά.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναταλία Μεταξά για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Η κεντρική του Παναθηναϊκού θα συνεχίζει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» για έκτη χρονιά και να ενισχύει το τμήμα στην επίτευξη των στόχων του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ναταλία Μεταξά ανέφερε: «Έκτος χρόνος στην ομάδα και τι έμεινε να πω πέρα από το ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μένω σπίτι μου! Ευχαριστώ άλλη μια χρονιά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου η διοίκηση και ο προπονητής. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και τα λέμε σύντομα στο γήπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τη Ναταλία Μεταξά.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Η «πράσινη» κεντρική παραμένει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για ακόμη μία χρονιά και θα συνεχίσει να ενισχύει το τμήμα για την επίτευξη των στόχων του.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Χατζηευστρατιάδου ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα είμαι για ακόμη μια χρονιά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα συνεργαστώ με ανθρώπους που γνωρίζω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.