Ο Πανιώνιος κυκλοφορεί κοινό εισιτήριο διαρκείας για τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών

Ο Πανιώνιος κυκλοφορεί κοινό εισιτήριο διαρκείας για τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών

Πηνελόπη Παπαδήμου 09:52 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 06.10.2024

Με ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος γνωστοποίησε ότι τέθηκε σε κυκλοφορία κοινό εισιτήριο διαρκείας για τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, μέσω ανακοίνωσης, γνωστοποίησε ότι θα κυκλοφορήσει κοινό εισιτήριο διαρκείας για τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Με την αγορά του κοινού εισιτηρίου οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν περισσότερους από 25 αγώνες. Το απλό εισιτήριο κοστίζει 50 ευρώ και το VIP κοστολογείται στα 150 ευρώ.

«Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης καινοτομεί για τη σεζόν 2024-2025, προσφέροντας στους φιλάθλους τη δυνατότητα να στηρίξουν και τις δύο ομάδες βόλεϊ του συλλόγου μας με ένα κοινό εισιτήριο διαρκείας! Με το νέο εισιτήριο διαρκείας, οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της γυναικείας ομάδας στη Volleyleague και της ανδρικής ομάδας στην Pre-League, περισσότερους από 25 συνολικά αγώνες, στο ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο Ανδρέας Βαρίκας.

Τιμές Εισιτηρίων Διαρκείας:

Απλό Εισιτήριο (Θύρες 1 & 3): 50 ευρώ

VIP Εισιτήριο: 150 ευρώ

Courtside Εισιτήριο: 200 ευρώ

Γίνετε μέρος της ομάδας και στηρίξτε τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών μας σε μια συναρπαστική χρονιά γεμάτη δράση, πάθος και αγωνιστικότητα! Εξασφαλίστε τη θέση σας στην εξέδρα και ζήστε την εμπειρία του βόλεϊ στο ανώτατο επίπεδο.

Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων:

Έναρξη: Κυριακή 6/10

Διαθέσιμα σημεία πώλησης: Αποκλειστικά μέσω της go-out

Επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες: [email protected]

Στηρίξτε τον Πανιώνιο και γίνετε κομμάτι της επιτυχίας του!

BE PART OF THE TEAM!», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανιωνίου.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανέβηκε ως πρωταθλήτρια της Pre League χωρίς - μάλιστα - να ηττηθεί γράφοντας ιστορία. Ο Πανιώνιος, με τον Γιάννη Χαριτωνίδη στον πάγκο κατεβαίνει στο πρωτάθλημα με πολλές φιλοδοξίες έχοντας τέσσερις ξένες στο ρόστερ του.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Πανιωνίου αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Pre League. Η ομάδα του Αργύρη Ψάρρα την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στα πλέι οφ ανόδου αλλά ηττήθηκε από τον ΟΦΗ.