«Σήκωσαν μανίκια» στον Πανιώνιο
i

© Intime

«Σήκωσαν μανίκια» στον Πανιώνιο

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:34 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 19.08.2024

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Με μία απουσία έγινε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Οι παίκτριες του Γιάννη Χαριτωνίδη συγκεντρώθηκαν στο «Ανδρέας Βαρίκας» και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.

Οι φιλοδοξίες της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι υψηλές αφού ο Πανιώνιος ανέβηκε από την Pre League αήττητος. Στην πρώτη συγκέντρωση ήταν παρούσες όλες οι παίκτριες, εκτός της Βερόνικας Αντιάμπο Ολούτς, η οποία συμμετείχε πρόσφατα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με τη φανέλα της Κένυας.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του Πανιωνίου θα γίνει τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στο Μαρκόπουλο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό την τέταρτη αγωνιστική και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί κόντρα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό την ένατη αγωνιστική.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, έχει τέσσερις ξένες με μεγάλο επιθετικό όπλο τη Σέρβα διαγώνια Σάρα Τσάριτς. Ο Πανιώνιος διαθέτει ξένη πασαδόρο, τη Βραζιλιάνα Άνα Τιέμι Τακαγκούι και δύο ξένες ακραίες, τη Ματέα Ίκιτς από την Κροατία και την Κενυάτισσα Βερόνια Αντιάμπο Ολούτς. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Χαριτωνίδης, που ανέλαβε στο μέσο της περασμένης σεζόν μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσαϊρέλη (πήγε στον Άρη) και οδήγησε τον Πανιώνιο στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας:

Πασαδόροι: Ελισάβετ Ηλιοπούλου, Άνα Τιέμι Τακαγκούι (Βραζιλία)

Κεντρικές: Ιωάννα Καρέλια, Αριάδνη Καθάριου, Μαρία Νομικού, Έμιλυ Καραγιαννίδου

Ακραίες: Ευφροσύνη Αλεξάκου, Έλενα Μιλεντίγιεβιτς, Ματέα Ίκιτς (Κροατία), Βερόνικα Αντιάμπο Ολούτς (Κένυα)

Διαγώνιες: Σάρα Τσάριτς (Σερβία), Φερονίκη Ζιώγα

Λίμπερο: Ξένια Κακουράτου, Ελένη Παπαδοπούλου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας:

Προπονητής: Γιάννης Χαριτωνίδης

Βοηθός προπονητή: Χρυσόστομος Κολτσιάκης

Γυμναστής: Δημήτρης Βελλιανίτης

Φυσικοθεραπευτής: Τζέιμς Νεόφυτος

Φροντιστής: Στέργιος Νταουσανάκης

Τιμ μάνατζερ: Αλέξης Μεσσάλας