«Μπορώ, μπορούμε»: Το απίθανο βίντεο του Πανιωνίου για τη νέα σεζόν στη Volleyleague γυναικών

«Μπορώ, μπορούμε»: Το απίθανο βίντεο του Πανιωνίου για τη νέα σεζόν στη Volleyleague γυναικών

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:29 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 12.09.2024

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου «συστήνεται» στη Volleyleague γυναικών με ένα ιδιαίτερο βίντεο.

Έτοιμη για τη συμμετοχή της το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών είναι η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης, που ανέβηκε αήττητη από το πρωτάθλημα της Pre League ετοίμασε ένα ιδιαίτερο βίντεο στον λογαριασμό του στο youtube.

Σε αυτό πρωταγωνιστούν οι αθλήτριες της ομάδας, που με τον δικό τους τρόπο περνούν το μήνυμά τους. «Μπορώ, μπορούμε», λένε με μία φωνή οι βολεϊμπολίστριες της ομάδας που δηλώνουν έτοιμες για τη μεγάλη πρόκληση της Volleyleague γυναικών.

«Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου αποδεικνύει γι΄άλλη μία φορά πως ο αθλητισμός δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Με πρωτοβουλία των ιθυνόντων του τμήματος ο Ιστορικός δημοσίευσε βίντεο στο Youtube με τίτλο #Wecan.

Μέσα από το παρακάτω βίντεο η ομάδα μας υμνεί τον ρόλο της γυναίκας, τον ρόλο της εργαζόμενης μητέρας αθλήτριας και αντίστοιχα τον ρόλο της αθλήτριας. Παράλληλα χτυπάει κοινωνικά φαινόμενα ρατσισμού που έχουν να κάνουν με το ύψος και το χρώμα του δέρματος, ενώ δείχνει ότι τα στερεότυπα υπάρχουν, αλλά δεν ισχύουν.

Το βίντεο επιμελήθηκε-εμπνεύστηκε ο Κωνσταντίνος Καραστεφανής, ενώ πρωταγωνίστριες είναι οι αθλήτριες της ομάδας μας», αναφέρει η ιστοσελίδα του συλλόγου.

Το ρόστερ του Πανιωνίου

Το ρόστερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, έχει τέσσερις ξένες με μεγάλο επιθετικό όπλο τη Σέρβα διαγώνια Σάρα Τσάριτς. Ο Πανιώνιος διαθέτει ξένη πασαδόρο, τη Βραζιλιάνα Άνα Τιέμι Τακαγκούι και δύο ξένες ακραίες, τη Ματέα Ίκιτς από την Κροατία και την Κενυάτισσα Βερόνια Αντιάμπο Ολούτς. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Χαριτωνίδης, που ανέλαβε στο μέσο της περασμένης σεζόν μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσαϊρέλη (πήγε στον Άρη) και οδήγησε τον Πανιώνιο στη μεγάλη κατηγορία.

Πασαδόροι: Ελισάβετ Ηλιοπούλου, Άνα Τιέμι Τακαγκούι (Βραζιλία)

Κεντρικές: Ιωάννα Καρέλια, Αριάδνη Καθάριου, Μαρία Νομικού, Έμιλυ Καραγιαννίδου

Ακραίες: Ευφροσύνη Αλεξάκου, Έλενα Μιλεντίγιεβιτς, Ματέα Ίκιτς (Κροατία), Βερόνικα Αντιάμπο Ολούτς (Κένυα)

Διαγώνιες: Σάρα Τσάριτς (Σερβία), Φερονίκη Ζιώγα

Λίμπερο: Ξένια Κακουράτου, Ελένη Παπαδοπούλου.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας:

Προπονητής: Γιάννης Χαριτωνίδης

Βοηθός προπονητή: Χρυσόστομος Κολτσιάκης

Γυμναστής: Δημήτρης Βελλιανίτης

Φυσικοθεραπευτής: Τζέιμς Νεόφυτος

Φροντιστής: Στέργιος Νταουσανάκης

Τιμ μάνατζερ: Αλέξης Μεσσάλας