Μιλενκόσκι: «Να παλέψουμε για όλους τους τίτλους»

Γιόσκο Μιλενκόσκι

i

© Intime

Μιλενκόσκι: «Να παλέψουμε για όλους τους τίτλους»

Sportal newsroom 15:42 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 14.08.2024

Σύνθημα κατάκτησης όλων των τίτλων έδωσε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Υψηλούς στόχους έχει και τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει και ο Γιόσκο Μιλενκόσκι σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι διεκδικητής όλων των τίτλων. 

«Πρώτα απ' όλα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για δεύτερη χρονιά. Ελπίζω να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν, όπως η περσινή», είπε αρχικά ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Αυτά που είδα τις πρώτες μέρες στην προετοιμασία με ικανοποίησαν, επειδή η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη. Όχι να παίξει επίσημα παιχνίδι αλλά για τα φιλικά που θα δώσουμε. Το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου θα πάμε στη Σερβία για φιλικό τουρνουά. Πέρσι το κατακτήσαμε κι έτσι οι διοργανωτές μας κάλεσαν και φέτος, κάτι το οποίο δεχθήκαμε για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε.

Φυσικά δεν είμαστε πλήρεις. Λείπουν δύο παίκτες, που έχουν υποχρεώσεις με τις χώρες τους. Είναι ο Ρούσο και ο Φαν Χάρντερεν, που θα αγωνιστούν στο Προολυμπιακό τουρνουά στην Κίνα. Οι υπόλοιποι παίκτες ενσωματώνονται με τον καιρό, αναφέρομαι στον Κοκκινάκη και τον Λινάρδο», πρόσθεσε ο έμπειρος προπονητής.

«Τι να πω! Περιμένουμε μία καλή και επιτυχημένη σεζόν. Φυσικά αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι αντίπαλοί μας, συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δημιούργησαν δυνατές ομάδες. Εμείς είμαστε εδώ να παλέψουμε για όλους τους τίτλους και πιστεύω θα έχουμε μία εξαιρετική σεζόν», κατέληξε ο Γιόσκο Μιλενκοσκι.

Στο διεθνές τουρνουά «Memorial Velikana» ο ΠΑΟΚ

Για τη Σερβία αναχώρησε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρει μέρος, στο διεθνές τουρνουά «Memorial Velikana» το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου. Εκτός του ΠΑΟΚ στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι Βοϊβοντίνα, Σαλονίτ (Σλοβενία) και Λέφσκι Σόφιας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ταβέρνα στο Μιλγουόκι - Πόσο χρεώνει τη χωριάτικη σαλάτα
NBA

10:10 - 21.09.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ταβέρνα στο Μιλγουόκι - Πόσο χρεώνει τη χωριάτικη σαλάτα

Η εστίαση μπήκε και αυτή στη λίστα με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι με ελληνικό όνομα («Avli», δηλαδή... «Αυλή») και σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

18:00, Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

20:30, Βοϊβοντίνα-ΠΑΟΚ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

12:00, Σαλονίτ-ΠΑΟΚ