Κεκλεισμένων των θυρών το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Handball premier
i

© Intime

Κεκλεισμένων των θυρών το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Handball premier

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:42 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 20.09.2024

Χωρίς την παρουσία κόσμου θα διεξαχθεί το ντέρμπι της πρεμιέρας της Handball premier ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Handball premier μετά από απόφαση του αθλητικού δικαστή. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:45 το μεσημέρι με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό της Μίκρας. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στον τελικό του Σούπερ Καπ στο κλειστό της Ηλιούπολης.

«Ύστερα από απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής της Handball Premier, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΟΣΦΠ/Όμιλου Ξυνή, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:45, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3 HD», αναφέρει η ενημέρωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Κατέκτησε το Σούπερ Καπ ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με κούπα ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, με κούπα ξεκινάει η φετινή για την ομάδα χάντμπολ του συλλόγου. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε 32-25 του ΠΑΟΚ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ σε αναμέτρηση που έγινε στο κλειστό της Ηλιούπολης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει και την περασμένη σεζόν το τρόπαιο απέναντι στην ΑΕΚ με γκολ του Σάββα στο φινάλε της παράτασης.

Η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς, όπως μαρτυρά το τελικό σκορ, δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον αγώνα. Ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του αγώνα από την αρχή και ο ΠΑΟΚ μείωσε στο γκολ για το 17-16 στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Η ομάδα του Πειραιά, όμως, πάτησε γκάζι και έφτασε στην άνετη επικράτηση.

Αυτό ήταν το τρίτο Σούπερ Καπ για τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ ανδρών και δέκατος τίτλος στην ιστορία του τμήματος.

Η δεύτερη συνεργασία με Μαρινάκη και οι δύο θητείες δίπλα στον Αλαφούζο – Ποια είναι η «Σιδηρά Κυρία» Εύη Κουτσαυτάκη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:43 - 19.09.2024

Η δεύτερη συνεργασία με Μαρινάκη και οι δύο θητείες δίπλα στον Αλαφούζο – Ποια είναι η «Σιδηρά Κυρία» Εύη Κουτσαυτάκη

Η Εύη Κουτσαυτάκη αποκαλείται «Σιδηρά Κυρία» στην Ελληνική τηλεόραση. Θα συνεργαστεί δεύτερη φορά με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ είχε δύο θητείες δίπλα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- ΠΑΟΚ 32-25

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 6-3, 8-5, 11-7, 14-9, 16-13 (ημχ), 18-16, 20-18, 23-19, 26-21, 30-22, 32-25

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάμπιτς): Κοτανίδης, Τζηράς, Παπαβασίλης 3, Βίντα 2, Τζίμπουλας 2, Παπάζογλου, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας, Πέριτς 1, Σλίσκοβιτς, Βούγιοβιτς, Βέγιν 5, Λιάπης 4, Πασσιάς 6, Μιχαηλίδης 4, Σάββας 5.

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Γκίγκοφ, Ζαφείρης, Λαδάκης 2, Τσαμουρίδης 4, Τσιγαρίδας 5, Νικολαϊδης 2, Ιωάννου 4, Κ. Κουκμίσης, Παπάζογλου, Γκεοργκιέφσκι 3, Κόρμπελ 1, Ν. Κουκμίσης, Μπάτζιος, Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλίδης 4, Ήτζιος.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 3/3-3/3