Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Μαρίν Ντέλιτς

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Μαρίν Ντέλιτς

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:23 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 08.07.2024

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μαρίν Ντέλιτς, που θα συνεχίσει την ομάδα πόλο του συλλόγου.

Με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Μαρίν Ντέλιτς. Ο 28χρονος Κροάτης περιφερειακός ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Είναι η δεύτερη ανανέωση παίκτη, που ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ μετά από εκείνη του Τζέσε Κόουπμαν. Θυμίζουμε ότι στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα κάθεται και την επόμενη σεζόν ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μαρίν Ντέλιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Κροάτης περιφερειακός, γεννημένος το 1996, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μαρίν Ντέλιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ύστερα από την πρώτη μου σεζόν στον ΠΑΟΚ, η οποία ήταν η καλύτερη στην ιστορία του τμήματος, ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις της νέας σεζόν. Ελπίζω ότι μπορούμε να εκπλήξουμε πολλούς και πάλι, γράφοντας μία ακόμα όμορφη ιστορία!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Τρίτη θέση ο ΠΑΟΚ, 9-8 τον Παναθηναϊκό

Το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της νέας σεζόν εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ καθώς έσπασε εκ νέου το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού στο Γουδή και κατέλαβε την 3η θέση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών. Οι Θεσσαλονικείς έκαμψαν με 9-8 την αντίσταση του «τριφυλλιού» στον τρίτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών των Play Off της Α1 πόλο Ανδρών και έκαναν το 2-1 νίκες.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο που βρήκε τις δύο ομάδες στο 3-3, ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές στο τρίτο οκτάλεπτο και ξέφυγε με τρία γκολ διαφορά (7-4) και έβαλε γερές βάσεις για την μεγάλη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (9-8) χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Αλβέρτη, ενώ ο Σιορδίλης πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα σε γυριστό του Νίκου Παπανικολάου και χάρισε στους Θεσσαλονικείς την υπερπολύτιμη νίκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ Domus Ergo 8-9

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 1-4, 4-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 2, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 3, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης Ι. 3, Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Ντέλιτς 1, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 2, Μπίμπλιας, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.