Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ
i

© Γραφείο τύπου ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:21 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:21 - 19.08.2024

Η ομάδα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Με χαμόγελα και πολλή όρεξη ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που τερμάτισε στην τρίτη θέση στο προηγούμενο πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα προκριματικά του Champions League. Σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ και πήρε το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αφού κατέλαβε την τρίτη θέση.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου καλωσόρισε τους νέους και τους παλιούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Το πρώτο χρονικό διάστημα της προετοιμασίας θα δοθεί έμφαση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

«Καταρχήν να έχουμε καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλες τις ομάδες σε άνδρες και γυναίκες. Το άθλημα της υδατοσφαίρισης προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και πολύ όμορφες στιγμές και καλό είναι να είναι όλοι υγιείς για να τις ζούνε. Ξεκινήσαμε σήμερα, 20 άτομα μεγάλοι και μικροί. Λείπουν και κάποια παιδιά στις Εθνικές ομάδες και κάποια άλλα παιδιά που θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τη συνταγή του, δίνει μεγάλη βαρύτητα και στις ακαδημίες. Φέτος αυτά τα παιδιά θα πλαισιώσουν τους μεγάλους, θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στην Α1 και θα συνεχίσουμε τη δουλειά όπως την κάνουμε. Είμαι χαρούμενος, όπως το έχω δηλώσει το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τις προσθήκες που έχουμε κάνει. Ξεκινάμε τη σεζόν με όνειρα, με στόχους και μέρα με τη μέρα θα δουλεύουμε ούτως ώστε να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο για να έχουμε και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει κληρωθεί στον τρίτο προκριματικό όμιλο του Champions League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει τις Μπρέσια (Ιταλία), Σπαντάου (Γερμανία), Οραντέα (Ρουμανία) και ΕΝΚΑ (Τουρκία).

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 13-15 Σεπτεμβρίου, σε μία έδρα, και με μονούς αγώνες. Την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνει ο πρώτος του ομίλου, με τις υπόλοιπες ομάδες να συνεχίζουν στο LEN Euro Cup.