Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ο Σαλταφερίδης

Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ο Σαλταφερίδης

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:18 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 10.09.2024

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα παραμείνει ο Χρήστος Σαλταφερίδης, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει και αυτή τη σεζόν ο Χρήστος Σαλταφερίδης. Ο 22χρονος Έλληνας παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Σαλτεφερίδης ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Άρη. Αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Μούχλια.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Σαλταφερίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας ακραιοδιαγώνιος, γεννημένος το 2002 και με ύψος 195cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν, ύστερα από την περσινή με την περήφανη κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Σαλταφερίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι παραπάνω από χαρούμενος που παρέμεινα σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Καθήκον των παικτών που ήμασταν και την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα είναι να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες του συλλόγου στους νέους μας συμπαίκτες, να τους βάλουμε στο καλό κλίμα της ομάδας μας, αλλά και να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης χρονιάς με σκοπό να το βελτιώσουμε. Αυτή η νέα χρονιά αποτελεί πρόκληση για εμένα προσωπικά και στόχος είναι να φτάσω στο καλύτερο ατομικό επίπεδο αθλητικά, που έχω υπάρξει, έτσι ώστε να συνεισφέρω στις επιτυχίες της ομάδας. Τέλος, ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους σε εμένα. Τα καλύτερα έρχονται», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Χρήστου Σαλταφερίδη.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική σεζόν κατέκτησε το Σούπερ Καπ στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Volley League. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση με 3-1 στη σειρά από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, που στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο στη διοργάνωση της Λάρισας.