Στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Στεφανίδης

Στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Στεφανίδης

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:49 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 18.09.2024

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άγγελο Στεφανίδη για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Άγγελος Στεφανίδης. Ο 24χρονος βολεϊμπολίστας θα πλαισιώσει τον Βέσελ Κέμινκ στη θέση του πασαδόρο τη σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Ο Άγγελος Στεφανίδης ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στον Ηρακλή, ομάδα όπου παρέμεινε μέχρι το 2020. Την επόμενη σεζόν, ο Έλληνας πασαδόρος αγωνίστηκε στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και στη συνέχεια στον ΟΦΗ.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Άγγελο Στεφανίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στις 02/01/2000, ο Άγγελος Στεφανίδης αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 185cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ από τον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015, τη σεζόν 2016-17, μένοντας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έως τη σεζόν 2019-20.

Την επόμενη σεζόν (2020-21) αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, ενώ η σεζόν 2021-22 τον βρήκε στην Κρήτη, για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Τις τελευταίες αγωνιστικές σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Στεφανίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα. Είμαστε σ' ένα Σωματείο με... βαριά φανέλα και θα προσπαθήσουμε να το υποστηρίξουμε όλοι αυτό, δίνοντας το 100%. Όλο το σταφ και οι παίκτες είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους που έχουμε θέσει, και μέρα με τη μέρα βρίσκουμε τα πατήματα μας. Γνωρίζουμε φέτος ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό σε μεγάλο βαθμό, και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο για τον Σύλλογο!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Άγγελε!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Άγγελο Στεφανίδη.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική σεζόν κατέκτησε το Σούπερ Καπ στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Volley League. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση με 3-1 στη σειρά από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, που στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο στη διοργάνωση της Λάρισας