Για πέμπτη σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Μενέλαος Κοκκινάκης

Για πέμπτη σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Μενέλαος Κοκκινάκης

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:47 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 19.06.2024

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Μενέλαος Κοκκινάκης που ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Παίκτης του ΠΑΟΚ για πέμπτη διαδοχική σεζόν θα είναι ο Μενέλαος Κοκκινάκης. Ο Έλληνας λίμπερο έχει «ριζώσει» στη Θεσσαλονίκη αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον «δικέφαλο του βορρά».

Η ανανέωση του Κοκκινάκη είναι η πρώτη κίνηση που ανακοινώνει ο ΠΑΟΚ τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες κατέκτησε το Σούπερ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό και στα ημιτελικά του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν μέχρι τον τελικό του Λιγκ Καπ όπου απώλεσαν το τρόπαιο από τον Παναθηναϊκό.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μενέλαο Κοκκινάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο κορυφαίος Έλληνας λίμπερο, παραμένει στα ασπρόμαυρα για πέμπτη σερί χρονιά, έχοντας στην συλλογή του και την περσινή περήφανη κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο πέμπτος χρόνος παρουσίας μου στον Σύλλογο, υποδηλώνει την όμορφη συνεργασία που έχουμε, και την απόλυτη εκτίμηση και από τις δύο πλευρές. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την στήριξη στο πρόσωπο μου, και εγώ με την σειρά μου, χωρίς να επαναπαύομαι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα η οποία με δέχτηκε σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και μία όμορφο και πετυχημένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Μενέλαο Κοκκινάκη.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό ως ακραίος. Τη σεζόν 2017-2018 μετακινήθηκε στην Πουατιέ κάνοντας το βήμα στο εξωτερικό για πρώτη φορά στην καριέρα του. Στη Γαλλία έπαιξε δύο χρονιές και επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμού του Ολυμπιακού.

Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ως λίμπερο για πρώτη φορά στην καριέρα του. Έμεινε στην ομάδα του Πειραιά μία σεζόν και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, όπου παίζει ως λίμπερο. Είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ανδρών με συμμετοχή σε τρεις διαδοχικές τελικές φάσεις EuroVolley το 2019, το 2021 και το 2023.