Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Βασίλης Μούχλιας

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Βασίλης Μούχλιας

Ο Έλληνας ακραίος Βασίλης Μούχλιας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Μούχλια ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας ακραίος, γεννημένος το 1996, θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Θυμίζουμε ότι στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και ο Δημήτρης Μούχλιας, αδερφός του Έλληνα ακραίου. Ο Βασίλης Μούχλιας έχει πανηγυρίσει με τη φανέλα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ.

Ο Βασίλης Μούχλιας ξεκίνησε το βόλεϊ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σουφλί. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή και τον Άρη και το καλοκαίρι του 2019 μετακινήθηκε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Με τη φανέλα του τριφυλλιού πανηγύρισε το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν. Το καλοκαίρι του 2021 μετακινήθηκε στον Μίλωνα και έναν χρόνο μετά βρέθηκε στον ΠΑΟΚ, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Βασίλη Μούχλια, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας ακραίος, γεννημένος το 1996 και με ύψος 194cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή περήφανη κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Μούχλιας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανήκω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η εμπιστοσύνη της Διοίκησης και του προπονητή, μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Εύχομαι να έχουμε μία υγιή χρονιά και να πετύχουμε ό,τι στόχους έχουμε θέσει!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Μούχλια.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική σεζόν κατέκτησε το Σούπερ Καπ στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Volley League. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση με 3-1 στη σειρά από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, που στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο στη διοργάνωση της Λάρισας.