Παραμένει στον ΠΑΟΚ η Τερζόγλου

Παραμένει στον ΠΑΟΚ η Τερζόγλου

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:19 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 09.07.2024

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίζει και την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Κική Τερζόγλου.

Παίκτρια του ΠΑΟΚ θα είναι και την επόμενη σεζόν η Κική Τερζόγλου. Η Ελληνίδα κεντρικός θα φοράει τη φανέλα της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Η Κική Τερζόγλου γεννήθηκε το 2003 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το βόλεϊ από τον ΠΑΟΚ. Με τις ακαδημίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους στα ηλικιακά πρωταθλήματα.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κική Τερζόγλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα διεθνής κεντρικός, γεννημένη το 2003 και με ύψος 186cm, θα αγωνιστεί για τρίτη σερί χρονιά στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας το... ταξίδι της από τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου μέχρι και την πρώτη ομάδα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Κική Τερζόγλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Άλλη μία χρονιά σε γνώριμα μέρη, με πολλά καινούργια πρόσωπα αλλά μ' εμένα να παραμένω για άλλη μία χρονιά. Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την παραμονή της Κικής Τερζόγλου.

Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί αρκετά αλλαγμένος την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε νέο προπονητή, τον Γιάννη Τσαϊρέλη και τιμ μάνατζερ το Γιάννη Γιαννάκη. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί επί σειρά ετών στον Άρη και τον Πανιώνιο.

Η Μάρτα Ντρπα, η Ίλκα Βαν ντε Βίρερ και η Έστερ Γιάσπερ είναι οι τρεις ξένες παίκτριες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, κατέλαβε την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ από την ΑΕΚ. Στο Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό από τον Παναθηναϊκό.