Επίσημη πρώτη για τον ΠΑΟΚ

Επίσημη πρώτη για τον ΠΑΟΚ

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:48 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 21.08.2024

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν.

Με υψηλούς στόχος και όρεξη για δουλειά ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα είναι αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική σεζόν αφού έχει νέο προπονητή τον Γιάννη Τσαϊρέλη και τιμ μάνατζερ το Γιάννη Γιαννάκη. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί επί σειρά ετών στον Άρη και τον Πανιώνιο. Ο ΠΑΟΚ έχει και πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική σεζόν, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες.

Το πρόγραμμα των πρώτων προπονήσεων έχει ιδιαίτερη έμφαση στην φυσική κατάσταση, αλλά και ασκήσεις με μπάλα, οι οποίες έχουν ως στόχο την τεχνική βελτίωση των αθλητριών. Από την πρώτη προπόνηση απουσίασαν οι Ελένη Μπάκα, Κική Τερζόγλου και Ανδρομάχη Τσιόγκα, οι οποίες έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών κόντρα στον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη.

«Σήμερα πρώτη μέρα ξεκινάμε. Δεν είναι όλο το ρόστερ εδώ, έχουμε τρεις απουσίες αλλά ξεκινάμε πολύ αισιόδοξοι. Μπροστά μας, πολύ σύντομα κιόλας, έχουμε το βαλκανικό πρωτάθλημα που είναι ούτε σε έναν μήνα, οπότε πρέπει να ετοιμαστούμε και για εκεί. Είναι πολύ δύσκολη, όπως φαίνεται χρονιά, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα καθώς νομίζω ότι όλες οι ομάδες είναι πολύ ενισχυμένες. Είναι η περίοδος της προετοιμασίας που τώρα θα αρχίσει να χτίζεται η ομάδα για να δούμε πάνω κάτω πού θα είμαστε», σημείωσε αρχικά ο Γιάννης Τσαϊρέλης.

«Νομίζω ότι ο κύριος Γιαννάκης έκανε έτσι πάλι μία επιλογή ώστε να βοηθήσουμε να δώσει έτσι μία ώθηση. Είμαστε μία γροθιά», σχολίασε ο Έλληνας προπονητής για το μπλουζάκι που φορούσε.

Θυμίζουμε ότι Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες, κατέλαβε την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ από την ΑΕΚ. Στο Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό από τον Παναθηναϊκό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!