Παραμένει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Πελεκίδης

Παραμένει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Πελεκίδης

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:10 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 14.07.2024

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Πελεκίδη, που θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας χάντμπολ γυναικών του συλλόγου.

Στον πάγκο της ομάδας χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ θα παραμείνει ο Δημήτρης Πελεκίδης. Ο Έλληνας προπονητής ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης ανέλαβε την ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ ως πρώτος προπονητής τη σεζόν 2019-2020 και την οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ στην παρθενική του χρονιά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Έλληνας προπονητής ήταν στο πλευρό του Δημήτρη Δημητρούλια και τη σεζόν 2018-2019, που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε πάλι το νταμπλ.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει για έκτη συνεχή χρονιά ως προπονητής στον Δικέφαλο, και έβδομη συνολικά, καθώς την προηγούμενη χρονιά πρόσθεσε στην πλούσια «ασπρόμαυρη» συλλογή του το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, ο Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη του, για την ανανέωση της συνεργασίας μας για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, πήραμε μία απόφαση να κάνουμε μία σημαντική ανανέωση στην ομάδα, με σκοπό αυτή να επανέλθει και πάλι στην κορυφή που της αξίζει. Θα είναι μία χρονιά με μεγάλες προκλήσεις τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εύχομαι πάνω απ' όλα να έχουμε υγεία και ανυπομονούμε για την έναρξη, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με πολύ διάθεση και σκληρή δουλειά για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Πελεκίδη.

Την αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Σούπερ Καπ απέναντι στη Νέα Ιωνία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έβαλε στην τροπαιοθήκη της και το Κύπελλο νικώντας στον τελικό πάλι την ομάδα της Αθήνας. Ωστόσο, στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-0 στη σειρά απέναντι στη Νέα Ιωνία και απώλεσε τον τίτλο.