Παραμένουν στον ΠΑΟΚ η Κουλούρη και η Μπροκάρντο

Παραμένουν στον ΠΑΟΚ η Κουλούρη και η Μπροκάρντο

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:01 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 19.07.2024

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων της Γωγώς Κουλούρη και της Μπάρμπαρα Μπροκάρντο.

Ακόμη δύο ανανεώσεις ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για το τμήμα χάντμπολ γυναικών. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν η Γωγώ Κουλούρη και η Μπάρμπαρα Μπροκάρντο.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει τις ανανεώσεις της Εμμανουέλας Τσικνάκη και της Αβραμίνας Σεβδίλη. Θυμίζουμε ότι στο τιμόνι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα κάθεται και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Πελεκίδης.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Γωγώ Κουλούρη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα πλέιμεϊκερ, γεννημένη το 2003 και με ύψος 164cm, συνεχίζει για δεύτερη συνεχή σεζόν στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή χρονιά, με την κατάκτηση του σούπερ καπ και του κυπέλλου Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Γωγώ Κουλούρη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν. Εύχομαι να έχουμε μία υγιή χρονιά, και η ομάδα με σκληρή δουλειά να μπορέσει να πετύχει όλους τους στόχους της!», αναφέρει ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για τη Γωγώ Κουλούρη.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, για την αγωνιστική χρονιά 2024-2025.

Η Βραζιλιάνα περιφερειακός, γεννημένη το 1991 και με ύψος 168cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», εξαργυρώνοντας την πολύ καλή περσινή παρουσία της, η οποία συνέβαλλε στην κατάκτηση του σούπερ καπ και του κυπέλλου Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μία υπέροχη σεζόν με πολλές καλές στιγμές αλλά και το πιο σημαντικό, υγεία, ώστε να κάνουμε την δουλειά μας στο 100%!», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την Μπάρμπαρα Μπροκάρντο.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Σούπερ καπ και το Κύπελλο την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απώλεσε το πρωτάθλημα με 3-0 στη σειρά των τελικών από τη Νέα Ιωνία.