Παραμένουν στον ΠΑΟΚ Σεβδίλη και Τσικνάκη

Παραμένουν στον ΠΑΟΚ Σεβδίλη και Τσικνάκη

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:49 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 18.07.2024

Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν η Αβραμίνα Σεβδίλη και η Εμμανουέλα Τσικνάκη.

Δύο ανανεώσεις συμβολαίων για την ομάδα χάντμπολ γυναικών ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Η Αβραμίνα Σεβδίλη θα συνεχίσει για πέμπτη σεζόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και η Εμμανουέλα Τσικνάκη για έκτη.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αβραμίνα Σεβδίλη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 2002, συνεχίζει στον ΠΑΟΚ mαteco για πέμπτη χρονιά, μετά την περήφανη κατάκτηση του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ, την περσινή αγωνιστική σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Αβραμίνα Σεβδίλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για άλλη μία χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά για να μπορέσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να μπορέσουμε να κατακτήσουμε άλλη μία φορά τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε. Εύχομαι μία υγιή χρονιά σε όλους, χωρίς τραυματισμούς», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την Αβραμίνα Σεβδίλη.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Εμμανουέλα Τσικνάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα διεθνής τερματοφύλακας, γεννημένη του 2000 με ύψος 170cm, συνεχίζει για έκτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μετά την περσινή περήφανη κατάκτηση του κυπέλλου και του σούπερ καπ.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Εμμανουέλα Τσικνάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερη χαρούμενη που θα φοράω για έκτη συνεχόμενη χρονιά τα ασπρόμαυρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Η ομάδα, όπως κάθε χρόνο, στοχεύει ψηλά, και ελπίζουμε να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Εύχομαι πρώτα απ' όλα υγεία σε όλους, χωρίς τραυματισμούς, και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την Εμμανουέλα Τσικνάκη.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Σούπερ καπ και το Κύπελλο την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απώλεσε το πρωτάθλημα με 3-0 στη σειρά των τελικών από τη Νέα Ιωνία.