Τέλος από τον ΠΑΟΚ η Χατζηπαρασίδου

Τέλος από τον ΠΑΟΚ η Χατζηπαρασίδου

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου αποχώρησε από την ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ μετά από επτά χρόνια απουσίας.

Υποστολή σημαίας στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ. Η μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας, Μαρία Χατζηπαρασίδου αποχωρεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από επτά χρόνια, αρκετούς τίτλους και πάνω από 1000 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου κατέκτησε με την ομάδα του ΠΑΟΚ πέντε πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ. Η διεθνής πλέι μέικερ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

«Το τμήμα Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ mαteco, ευχαριστεί την αθλήτρια, Μαρία Χατζηπαρασίδου, για την προσφορά της στην ομάδα.

Επτά χρόνια, πέντε πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα, ένα σούπερ καπ, μία πρόκριση στους «8» του EHF Women's Cup, 1000+ γκολ, και άλλες τέτοιες υπέροχες στιγμές συντρόφευσαν το ταξίδι της Μαρίας με την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου ήταν αναπόσπαστο κομμάτι όλων των επιτυχιών της ομάδας, και σίγουρα η παρουσία της θα μείνει ανεξίτηλη.

Εις το επανιδείν Μαρία, σε ευχαριστούμε!», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε βίντεο στο instagramm, όπου αποκαλεί την Μαρία Χατζηπαρασίδου «βασίλισσα του βορρά».

«Ένας μεγάλος κύκλος 7 χρόνων της καριέρας μου τελείωσε. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για ότι έδωσα και ότι πήρα από την ομάδα που αγαπώ. Ευχαριστώ όλους για την συνεργασία μας. Εύχομαι τα καλύτερα. Καλή συνέχεια», ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή της στο instagram η Μαρία Χατζηπαρασίδου.

Η Νέα Ιωνία «σκούπισε» τον ΠΑΟΚ και κατέκτησε το πρωτάθλημα

Η Νέα Ιωνία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ γυναικών. Η ομάδα της Αθήνας επικράτησε 23-18 του ΠΑΟΚ και πήρε τον τίτλο με «σκούπα» σπάζοντας την πενταετή κυριαρχία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα.

Η Νέα Ιωνία έφτασε τα έξι πρωταθλήματα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα το ματς θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να επιστρέψει στη σειρά. Η ομάδα της Αθήνας πήρε τα ηνία μετά το πρώτο δεκάλεπτο και είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα μέχρι το φινάλε.

MVP των τελικών αναδείχθηκε η Τατιάνα Κμίροβα της Νέας Ιωνίας μετά από ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ.